Apparaten en accessoires
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
2 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
fijn zout2 tl
-
aardappelen geschild en in stukken (3-4 cm)300 g
-
kippenborstfilets ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)2
-
citroen bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen½
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
sjalotten50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
verse champignons in schijfjes150 g
-
droge witte wijn30 g
-
sojaroom100 g
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper naar believen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
53 g
Calorieën
2535 kJ /
606 kcal
Vetten
30 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Soubisesaus
Geen beoordelingen
Kip met warme aardappelsalade
55min
Aardappelpuree
45min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Bloemkool met kaas
55min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min