
Apparaten en accessoires
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
2 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
fijn zout2 tl
-
aardappelen geschild en in stukken (3-4 cm)300 g
-
kippenborstfilets ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)2
-
citroen bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen½
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
sjalotten50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
verse champignons in schijfjes150 g
-
droge witte wijn30 g
-
sojaroom100 g
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper naar believen
Voeding per 1 portie
Calorieën
606 kcal /
2535 kJ
Eiwitten
53 g
Vetten
30 g
Koolhydraten
33 g
Vezels
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bloemkool met kaas
55min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Kip met warme aardappelsalade
55min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Aardbeienjam
1u. 5min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Aardappelpuree
45min