Kipfilet met champignonsaus en aardappelen

Kipfilet met champignonsaus en aardappelen

4.3 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
2 porties

Ingrediënten

  • water
    500 g
  • fijn zout
    2 tl
  • aardappelen geschild en in stukken (3-4 cm)
    300 g
  • kippenborstfilets ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
    2
  • citroen bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
    ½
  • vers gemalen zwarte peper
    1 snuifje
  • sjalotten
    50 g
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • verse champignons in schijfjes
    150 g
  • droge witte wijn
    30 g
  • sojaroom
    100 g
  • gemalen nootmuskaat
    1 - 2 snuifjes
  • vers gemalen zwarte peper naar believen

Voeding per 1 portie

Calorieën 606 kcal / 2535 kJ
Eiwitten 53 g
Vetten 30 g
Koolhydraten 33 g
Vezels 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...