Apparaten en accessoires
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
2 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
fijn zout2 tl
-
aardappelen geschild en in stukken (3-4 cm)300 g
-
kippenborstfilets ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)2
-
citroen bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen½
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
sjalotten50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
verse champignons in schijfjes150 g
-
droge witte wijn30 g
-
sojaroom100 g
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper naar believen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
53 g
Calorieën
2535 kJ /
606 kcal
Vetten
30 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Gekookte pasta
20min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Pastasalade met groenten
1u.
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Aardappelpuree
45min