
Apparaten en accessoires
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
2 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
fijn zout2 tl
-
aardappelen geschild en in stukken (3-4 cm)300 g
-
kippenborstfilets ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)2
-
citroen bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen½
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
sjalotten50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
verse champignons in schijfjes150 g
-
droge witte wijn30 g
-
sojaroom100 g
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper naar believen
Voeding per 1 portie
Calorieën
606 kcal /
2535 kJ
Eiwitten
53 g
Vetten
30 g
Koolhydraten
33 g
Vezels
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Steak Stroganoff
45min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Bolognesesaus
1u. 15min
Aardappelpuree
45min