Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
TM5 TM6

Kipfilet met champignonsaus en aardappelen

Ingrediënten

  • 500 g water
  • 2 tl fijn zout
  • 300 g aardappelen, geschild en in stukken (3-4 cm)
  • 2 kippenborstfilets, ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
  • ½ citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
  • 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
  • 50 g sjalotten
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 150 g verse champignons, in schijfjes
  • 30 g droge witte wijn
  • 100 g sojaroom
  • 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
  • vers gemalen zwarte peper, naar believen

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2535 kJ / 606 kcal
Eiwitten
53 g
Koolhydraten
33 g
Vetten
30 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen