Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 2 tl fijn zout
- 300 g aardappelen, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 2 kippenborstfilets, ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 50 g sjalotten
- 30 g extra vergine olijfolie
- 150 g verse champignons, in schijfjes
- 30 g droge witte wijn
- 100 g sojaroom
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2535 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Bloemkool met kaas
55min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Macaroni met ham en kaas
1小时 20 分钟
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Ninguna valoración
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 Std. 45 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min