
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmezaanse kaas in stukken
- 300 g rundergehakt
- 300 g varkensgehakt
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 - 2 tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 3 teentjes knoflook gehalveerd
- 20 g olijfolie
- 200 g uien in vieren gesneden
- 50 g rode wijn
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 5 g suiker
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 2026 kcal / 8479 kJ
- Eiwitten
- 144 g
- Vetten
- 138 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vezels
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 58 g
- Natrium
- 2798 mg
Alternatieve recepten
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3u. 5min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Spaghetti carbonara
40min
Pannenkoeken
1u. 15min
Meringue spoken
12u. 25min
Veelzijdige gladde soep
45min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Gehaktbrood
1u. 20min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Aardappelpuree
45min