Apparaten en accessoires
Gehaktballen in tomatensaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
rundergehakt300 g
-
varkensgehakt300 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout1 - 2 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rode wijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
suiker5 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
2798 mg
Eiwitten
144 g
Calorieën
8479 kJ /
2026 kcal
Vetten
138 g
Vezels
12.1 g
Verzadigd vet
58 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel 2022!
10 recepten
Benelux
Benelux
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Batch cooking - Basisrecepten
Değerlendirme yok
Mysterieuze soep
45 dk
Taboulé met quinoa en tonijn
40 dk
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1sa 10 dk
Koninginnenhapje
55 dk
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1sa 10 dk
Met honing geglazuurde wortelen
30 dk
Vleesballetjes met tomatensaus
45 dk
Romige tomatensoep
25 dk
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 dk
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30sa
Aardappelpuree
45 dk