
Apparaten en accessoires
Gehaktballen in tomatensaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
rundergehakt300 g
-
varkensgehakt300 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout1 - 2 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rode wijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
suiker5 g
Voeding per 4 porties
Calorieën
2026 kcal /
8479 kJ
Eiwitten
144 g
Vetten
138 g
Koolhydraten
36 g
Vezels
12.1 g
Verzadigd vet
58 g
Natrium
2798 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Aan tafel 2022!
10 recepten
Benelux
Benelux

Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13u.
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Bibimbap burrito
45min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Halloween voeten gehaktbrood
1u. 30min
Familie kip galette
1u. 55min
Balletjes in tomatensaus
Geen beoordelingen
Gehaktbrood
1u. 20min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Bolognesesaus
1u. 15min
Tomatensaus
40min