Apparaten en accessoires
Gehaktballen in tomatensaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
rundergehakt300 g
-
varkensgehakt300 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout1 - 2 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rode wijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
suiker5 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
2798 mg
Eiwitten
144 g
Calorieën
8479 kJ /
2026 kcal
Vetten
138 g
Vezels
12.1 g
Verzadigd vet
58 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel 2022!
10 recepten
Benelux
Benelux
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Bolognesesaus
1u. 15min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Griekse salade met gestoomde kip
Geen beoordelingen
Veelzijdige gladde soep
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min