
Apparaten en accessoires
Gehaktballen in tomatensaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
rundergehakt300 g
-
varkensgehakt300 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout1 - 2 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rode wijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
suiker5 g
Voeding per 4 porties
Calorieën
2026 kcal /
8479 kJ
Eiwitten
144 g
Vetten
138 g
Koolhydraten
36 g
Vezels
12.1 g
Verzadigd vet
58 g
Natrium
2798 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Aan tafel 2022!
10 recepten
Benelux
Benelux

Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux