Apparaten en accessoires
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
2 porties
Ingrediënten
-
witte langkorrelige rijst100 g
-
water plus extra om de rijst te weken
-
witvisfilets ontveld, 150-180 g elk (bv. koolvis, tong, rivierbaars)2
-
zout plus extra naar smaak
-
gemalen peper plus extra naar smaak
-
kerstomaten gehalveerd6
-
appel (1 appel), in stukken (1.5 cm), klokhuis verwijderd120 g
-
peren (1 rijpe peer), in stukken (1.5 cm), klokhuis verwijderd120 g
-
honing1 el
-
citroensap1 el
-
wortelen in staafjes (1 cm x 5 cm)130 g
-
150 g broccoliroosjesgroene asperges in de lengte gehalveerd als ze dikker zijn dan 1 cm4
-
bloem40 g
-
bruine suiker20 g
-
boter20 g
-
uien in stukken (4 cm)150 g
-
teentje knoflook1
-
butternut pompoen geschild, in stukken (3 cm)250 - 300 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
rijpe tomaten in stukken80 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water400 g
-
verse bieslook gesneden, als garnituur
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
43 g
Calorieën
3480 kJ /
832 kcal
Vetten
22 g
Vezels
13.2 g
Koolhydraten
105 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Pompoensoep
35min
Broccolisoep
15min
Pompoen vingers
1u. 30min
Havermoutrepen met kaas
45min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Salade van gehakte groenten
10min
Aardappel-preisoep
40min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Romige courgettensoep
25min