Apparaten en accessoires
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
2 porties
Ingrediënten
-
witte langkorrelige rijst100 g
-
water plus extra om de rijst te weken
-
witvisfilets ontveld, 150-180 g elk (bv. koolvis, tong, rivierbaars)2
-
zout plus extra naar smaak
-
gemalen peper plus extra naar smaak
-
kerstomaten gehalveerd6
-
appel (1 appel), in stukken (1.5 cm), klokhuis verwijderd120 g
-
peren (1 rijpe peer), in stukken (1.5 cm), klokhuis verwijderd120 g
-
honing1 el
-
citroensap1 el
-
wortelen in staafjes (1 cm x 5 cm)130 g
-
150 g broccoliroosjesgroene asperges in de lengte gehalveerd als ze dikker zijn dan 1 cm4
-
bloem40 g
-
bruine suiker20 g
-
boter20 g
-
uien in stukken (4 cm)150 g
-
teentje knoflook1
-
butternut pompoen geschild, in stukken (3 cm)250 - 300 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
rijpe tomaten in stukken80 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water400 g
-
verse bieslook gesneden, als garnituur
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
43 g
Calorieën
3480 kJ /
832 kcal
Vetten
22 g
Vezels
13.2 g
Koolhydraten
105 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pompoensoep
35 min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Lichtblauw gekleurde eieren
Brak ocen
Mysterieuze soep
45 min
Aardbeienijsjes
12 godz. 15 min
Taart van pindakaas en chocolade
1 godz. 20 min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 godz. 5 min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Brak ocen
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 godz. 25 min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Brak ocen
Groentensoep
35 min