
Apparaten en accessoires
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
2 porties
Ingrediënten
-
witte langkorrelige rijst100 g
-
water plus extra om de rijst te weken
-
witvisfilets ontveld, 150-180 g elk (bv. koolvis, tong, rivierbaars)2
-
zout plus extra naar smaak
-
gemalen peper plus extra naar smaak
-
kerstomaten gehalveerd6
-
appel (1 appel), in stukken (1.5 cm), klokhuis verwijderd120 g
-
peren (1 rijpe peer), in stukken (1.5 cm), klokhuis verwijderd120 g
-
honing1 el
-
citroensap1 el
-
wortelen in staafjes (1 cm x 5 cm)130 g
-
groene asperges in de lengte gehalveerd als ze dikker zijn dan 1 cm4
-
bloem40 g
-
bruine suiker20 g
-
boter20 g
-
uien in stukken (4 cm)150 g
-
teentje knoflook1
-
butternut pompoen geschild, in stukken (3 cm)250 - 300 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
rijpe tomaten in stukken80 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water400 g
-
verse bieslook gesneden, als garnituur
Voeding per 1 portie
Calorieën
832 kcal /
3480 kJ
Eiwitten
43 g
Vetten
22 g
Koolhydraten
105 g
Vezels
13.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3u.
Knolselder parmigiana
Geen beoordelingen
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Pompoensoep
35min
Mysterieuze soep
45min
Brood van gierstmeel
2u. 35min
Russische salade
Geen beoordelingen
Tomatensaus
40min
Groentensoep
35min
Aardappel-preisoep
40min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min