Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g waterkers, gewassen en gedroogd
- 5 - 10 g citroensap
- 2 tl fijn zout
- 1 tl witte peper
- 50 g extra vergine olijfolie
- 500 g water
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 10 - 12 groene slabladeren
- 500 g zeebaars, zonder hoofd en ingewanden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45 Min
Groentensoep
35 Min
Aardappel-preisoep
40 dk
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Koolsoep
50 dk
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Zachte wortelsoep met venkel
40 dk
Broccolisoep met volkoren croutons
40 dk
Veelzijdige stevige soep
50 dk
Pompoensoep
35 Min