Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g waterkers, gewassen en gedroogd
- 5 - 10 g citroensap
- 2 tl fijn zout
- 1 tl witte peper
- 50 g extra vergine olijfolie
- 500 g water
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 10 - 12 groene slabladeren
- 500 g zeebaars, zonder hoofd en ingewanden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige aspergesoep
25min
Broccolisoep
15min
Romige courgettensoep
25min
Aspergesoep met citroen
55 Min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Romige snijbietsoep
35 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 godz. 15 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min