Apparaten en accessoires
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 porties
Ingrediënten
-
waterkers gewassen en gedroogd30 - 40 g
-
citroensap5 - 10 g
-
fijn zout2 tl
-
witte peper1 tl
-
extra vergine olijfolie50 g
-
water500 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)500 g
-
groene slabladeren10 - 12
-
zeebaars zonder hoofd en ingewanden500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32.55 g
Calorieën
1971 kJ /
471 kcal
Vetten
20.8 g
Vezels
4.9 g
Koolhydraten
38.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoensoep
35min
Broccolisoep
15min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Groentensoep
35min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-preisoep
40min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min