Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g waterkers, gewassen en gedroogd
- 5 - 10 g citroensap
- 2 tl fijn zout
- 1 tl witte peper
- 50 g extra vergine olijfolie
- 500 g water
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 10 - 12 groene slabladeren
- 500 g zeebaars, zonder hoofd en ingewanden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Pompoensoep
35 Min
Aardappel-preisoep
40 min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15 min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Koolsoep
50 min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min