
Apparaten en accessoires
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 porties
Ingrediënten
-
waterkers gewassen en gedroogd30 - 40 g
-
citroensap5 - 10 g
-
fijn zout2 tl
-
witte peper1 tl
-
extra vergine olijfolie50 g
-
water500 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)500 g
-
groene slabladeren10 - 12
-
zeebaars zonder hoofd en ingewanden500 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
471 kcal /
1971 kJ
Eiwitten
32.55 g
Vetten
20.8 g
Koolhydraten
38.4 g
Vezels
4.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentensoep
35min
Romige courgettensoep
25min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Pompoensoep
35min
Broccolisoep
15min
Geklopt eiwit
5min
Mysterieuze soep
45min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Aardappel-preisoep
40min