Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g lendenstuk, in blokjes (ong. 4 x 4 cm)
- 250 lente-uitjes, gehalveerd (ong. 3 stengels)
- 100 g komkommer, op azijn, uitgelekt
- 2 eieren, hardgekookt
- 1 ui in stukken (ong. 150-200 g)
- 2 takjes peterselie (alleen de blaadjes)
- 2 takjes verse kervel (alleen de blaadjes)
- 4 verse dragon blaadjes
- 20 g citroensap, vers geperst
- 80 g ketchup
- 1 el Worcestershire saus (optioneel)
- 3 el kappertjes
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalmtartaar
10 Min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Brak ocen
Appels met cidersabayon
Brak ocen
Basisbouillon
Brak ocen
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Vitello tonnato
13h
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Mayonaise
5 Min