Apparaten en accessoires
Steak tartaar
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (optioneel)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21.3 g
Calorieën
670 kJ /
160 kcal
Vetten
5.8 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
5.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Groene pepersaus
20 Min
Frambozen - limoensorbet
Keine Bewertungen
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Zalmtartaar
10 Min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Chocolademousse
3 Std. 20 Min