Apparaten en accessoires
Steak tartaar
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (optioneel)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21.3 g
Calorieën
670 kJ /
160 kcal
Vetten
5.8 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
5.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Advocaat
10 min
Zalmtartaar
10 min
Bellini cocktail
5 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Beef laab
1 h 5 min
Pekingeend
45 min
Varkenshaasje in papillot
1 h
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 h 15 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Steak au Poivre
20 min
Vanilleroomijs
12 h
Mousse van ham
10 min