Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g lendenstuk, in blokjes (ong. 4 x 4 cm)
- 250 lente-uitjes, gehalveerd (ong. 3 stengels)
- 100 g komkommer, op azijn, uitgelekt
- 2 eieren, hardgekookt
- 1 ui in stukken (ong. 150-200 g)
- 2 takjes peterselie (alleen de blaadjes)
- 2 takjes verse kervel (alleen de blaadjes)
- 4 verse dragon blaadjes
- 20 g citroensap, vers geperst
- 80 g ketchup
- 1 el Worcestershire saus (optioneel)
- 3 el kappertjes
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Bearnaisesaus
15min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Pâté in korst
10h
Vitello tonnato
13h
Zalmtartaar
10min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8j 45 mnt
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min