
Apparaten en accessoires
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
rode paprika in stukken100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
ansjovisfilets, in olie2
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
rauwe scampis, gepeld24
-
zeezout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
suiker1 snuifje
Presentatie
-
komkommers zaadjes verwijderd en in blokjes2
-
verse bieslook fijn gesneden4 el
-
citroen in 6 partjes1
Voeding per 1 portie
Calorieën
104 kcal /
435 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
4 g
Koolhydraten
11 g
Vezels
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bearnaisesaus
15 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Mousse van tonijn
10 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min