Apparaten en accessoires
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
rode paprika in stukken100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
ansjovisfilets, in olie2
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
rauwe scampis, gepeld24
-
zeezout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
suiker1 snuifje
Presentatie
-
komkommers zaadjes verwijderd en in blokjes2
-
verse bieslook fijn gesneden4 el
-
citroen in 6 partjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
435 kJ /
104 kcal
Vetten
4 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Pâté in korst
10 Std.
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Klassieke sabayon
15 Min