Apparaten en accessoires
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
rode paprika in stukken100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
ansjovisfilets, in olie2
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
rauwe scampis, gepeld24
-
zeezout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
suiker1 snuifje
Presentatie
-
komkommers zaadjes verwijderd en in blokjes2
-
verse bieslook fijn gesneden4 el
-
citroen in 6 partjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
435 kJ /
104 kcal
Vetten
4 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1u. 25min