Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g rode paprika, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 1 snuifje saffraan draadjes
- 2 ansjovisfilets, in olie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 24 rauwe scampis, gepeld
- 1 snuifje zeezout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje suiker
Presentatie
- 2 komkommers, zaadjes verwijderd en in blokjes
- 4 el verse bieslook, fijn gesneden
- 1 citroen, in 6 partjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 435 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Bechamelsaus
15min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 godz.
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35p
Choronsaus
20 min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min