Apparaten en accessoires
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
rode paprika in stukken100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
ansjovisfilets, in olie2
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
rauwe scampis, gepeld24
-
zeezout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
suiker1 snuifje
Presentatie
-
komkommers zaadjes verwijderd en in blokjes2
-
verse bieslook fijn gesneden4 el
-
citroen in 6 partjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
435 kJ /
104 kcal
Vetten
4 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chili con carne
40min
Chocoladetaart met sinaasappel
2u. 40min
Steak Stroganoff
45min
Lasagnerolletjes
1u.
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Vissticks met tomatensaus
50min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.
Romige erwtensoep
40min