Apparaten en accessoires
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
rode paprika in stukken100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
ansjovisfilets, in olie2
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
rauwe scampis, gepeld24
-
zeezout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
suiker1 snuifje
Presentatie
-
komkommers zaadjes verwijderd en in blokjes2
-
verse bieslook fijn gesneden4 el
-
citroen in 6 partjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
435 kJ /
104 kcal
Vetten
4 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1u. 10min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Bloemkool met kaas
55min