Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus

Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus

4.0 8 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 porties

Ingrediënten

  • rode paprika in stukken
    100 g
  • teentjes knoflook
    2
  • olijfolie
    20 g
  • droge witte wijn
    100 g
  • saffraan draadjes
    1 snuifje
  • ansjovisfilets, in olie
    2
  • tomatenblokjes uit blik
    400 g
  • rauwe scampis, gepeld
    24
  • zeezout
    1 snuifje
  • gemalen zwarte peper
    1 snuifje
  • suiker
    1 snuifje
Presentatie
  • komkommers zaadjes verwijderd en in blokjes
    2
  • verse bieslook fijn gesneden
    4 el
  • citroen in 6 partjes
    1

Voeding per 1 portie

Calorieën 104 kcal / 435 kJ
Eiwitten 5 g
Vetten 4 g
Koolhydraten 11 g
Vezels 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...