Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g rode paprika, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 1 snuifje saffraan draadjes
- 2 ansjovisfilets, in olie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 24 rauwe scampis, gepeld
- 1 snuifje zeezout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje suiker
Presentatie
- 2 komkommers, zaadjes verwijderd en in blokjes
- 4 el verse bieslook, fijn gesneden
- 1 citroen, in 6 partjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 435 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Klassieke sabayon
15 Min
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Harde pistachekoekjes
45 min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Forel met hollandaisesaus
50 min