Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
TM5 TM6

Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus

4.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g rode paprika, in stukken
  • 2 teentjes knoflook
  • 20 g olijfolie
  • 100 g droge witte wijn
  • 1 snuifje saffraan draadjes
  • 2 ansjovisfilets, in olie
  • 400 g tomatenblokjes uit blik
  • 24 rauwe scampis, gepeld
  • 1 snuifje zeezout
  • 1 snuifje gemalen zwarte peper
  • 1 snuifje suiker

Presentatie

  • 2 komkommers, zaadjes verwijderd en in blokjes
  • 4 el verse bieslook, fijn gesneden
  • 1 citroen, in 6 partjes

Voeding
per 1 portie
Calorieën
435 kJ / 104 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
11 g
Vetten
4 g
Vezels
3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 77 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen