Apparaten en accessoires
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie80 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroenen bij voorkeur biologisch, schil en sap1 - 2
-
4 witvisfilets, (elk soort witvis), (120-200 g elk)tarbotfilets (120-200 g elk)4
-
gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden200 g
-
peterselieblad, vers alleen de blaadjes6 takjes
-
water500 g
-
aardappelen geschild, in plakjes gesneden (3 mm)400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
1693 kJ /
404 kcal
Vetten
23 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Rijstsalade
1 Std.
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Tomatenmannetjes
Keine Bewertungen
Granité van koffie
8 Std. 10 Min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Keine Bewertungen
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Romige erwtensoep
40 Min