Apparaten en accessoires
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie80 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroenen bij voorkeur biologisch, schil en sap1 - 2
-
4 witvisfilets, (elk soort witvis), (120-200 g elk)tarbotfilets (120-200 g elk)4
-
gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden200 g
-
peterselieblad, vers alleen de blaadjes6 takjes
-
water500 g
-
aardappelen geschild, in plakjes gesneden (3 mm)400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
1693 kJ /
404 kcal
Vetten
23 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Cottage pie
1u. 10min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Tequila 'Refresher'
5min
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Kip met rode paprika
1u. 5min
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Salade met kip en spelt
1u. 15min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min