Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g extra vergine olijfolie
- ¾ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 - 2 citroenen, bij voorkeur biologisch, schil en sap
- 4 tarbotfilets (120-200 g elk)
- 200 g gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden
- 6 takjes verse platte peterselie, alleen de blaadjes
- 500 g water
- 400 g aardappelen, geschild, in plakjes gesneden (3 mm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1693 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprika's in zoetzure saus
30 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Skelethoofden
5 godz.
Omelet met gehakt
1 godz. 10 min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Lasagnerolletjes
Keine Bewertungen
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min