Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g extra vergine olijfolie
- ¾ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 - 2 citroenen, bij voorkeur biologisch, schil en sap
- 4 tarbotfilets (120-200 g elk)
- 200 g gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden
- 6 takjes verse platte peterselie, alleen de blaadjes
- 500 g water
- 400 g aardappelen, geschild, in plakjes gesneden (3 mm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1693 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Cottage pie
1sa 10 dk
Forel met hollandaisesaus
50 min
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Asperge ovenschotel
1h 30min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 godz. 35 min
Glutenvrij chocoladebrood
1sa 10 dk
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Omelet met gehakt
1sa 10 dk
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.