Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g extra vergine olijfolie
- ¾ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 - 2 citroenen, bij voorkeur biologisch, schil en sap
- 4 tarbotfilets (120-200 g elk)
- 200 g gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden
- 6 takjes verse platte peterselie, alleen de blaadjes
- 500 g water
- 400 g aardappelen, geschild, in plakjes gesneden (3 mm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1693 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 min
Kreplach
55 Min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Hollandaisesaus
15 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10 min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 godz. 35 min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 godz. 35 min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 min
Mexicaanse kippensoep
40 min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Eendenlever
33h