
Apparaten en accessoires
Varkenshaasje met mosterdsaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
lente-uitjes in stukken180 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
witte wijn50 g
-
vloeibare rundsbouillon100 g
-
graanmosterd1 el
-
varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)700 - 800 g
-
fijn zout naar believen2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
271 kcal /
1133 kJ
Eiwitten
26.9 g
Vetten
16.65 g
Koolhydraten
3.4 g
Vezels
0.65 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Bechamelsaus
15min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Varkenshaasje in papillot
1u.
Steak au Poivre
20min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Kip met romige groenten saus
50min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min