Apparaten en accessoires
Varkenshaasje met mosterdsaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
lente-uitjes in stukken180 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
witte wijn50 g
-
vloeibare rundsbouillon100 g
-
graanmosterd1 el
-
varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)700 - 800 g
-
fijn zout naar believen2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26.9 g
Calorieën
1133 kJ /
271 kcal
Vetten
16.65 g
Vezels
0.65 g
Koolhydraten
3.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lamslende met roze pepersaus
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Steak au Poivre
20min
Kip met romige groenten saus
50min
Forel met hollandaisesaus
50min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Kipfilets pizzaiola
55min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.