Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g lente-uitjes, in stukken
- 60 g extra vergine olijfolie
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 50 g witte wijn
- 100 g vloeibare rundsbouillon
- 1 el graanmosterd
- 700 - 800 g varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)
- 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1133 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 16.65 g
- Vezels
- 0.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Romige tomatensoep
25min
Asperge-watermeloen salade
40 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Steak au Poivre
20 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Groene pepersaus
20 min