Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g lente-uitjes, in stukken
- 60 g extra vergine olijfolie
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 50 g witte wijn
- 100 g vloeibare rundsbouillon
- 1 el graanmosterd
- 700 - 800 g varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)
- 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1133 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 16.65 g
- Vezels
- 0.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige tomatensoep
25 min
Bloemkool met kaas
55min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kipfilets pizzaiola
55min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Steak Stroganoff
45min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Chocolademousse
3h 20min