
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g lente-uitjes, in stukken
- 60 g extra vergine olijfolie
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 50 g witte wijn
- 100 g vloeibare rundsbouillon
- 1 el graanmosterd
- 700 - 800 g varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)
- 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1133 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 16.65 g
- Vezels
- 0.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Karamel varkensvlees
45min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Bechamelsaus
15min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Steak au Poivre
20min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Gegratineerde coquilles
25min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
35min