Apparaten en accessoires
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Gevulde paprika's met rijst
-
ui gehalveerd70 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
rundergehakt300 g
-
brood wit, in stukken2 sneetjes
-
mosterd20 g
-
zout½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
ei1
-
paprika's rood, groen of geel4
-
water1200 g
-
2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
voorgekookte rijst250 g
Tomatensaus
-
boter in stukken40 g
-
bloem40 g
-
tomatenblokjes500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
suiker1 tl
-
citroensap1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
2712 kJ /
648 kcal
Vetten
23 g
Vezels
8.3 g
Koolhydraten
80 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Preiquiche
1u. 45min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Kalkoenburgers
1u. 25min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Familie kip galette
1u. 55min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Alpengratin
50min