Apparaten en accessoires
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Gevulde paprika's met rijst
-
ui gehalveerd70 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
rundergehakt300 g
-
brood wit, in stukken2 sneetjes
-
mosterd20 g
-
zout½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
ei1
-
paprika's rood, groen of geel4
-
water1200 g
-
2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
voorgekookte rijst250 g
Tomatensaus
-
boter in stukken40 g
-
bloem40 g
-
tomatenblokjes500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
suiker1 tl
-
citroensap1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
2712 kJ /
648 kcal
Vetten
23 g
Vezels
8.3 g
Koolhydraten
80 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min
Japanse kip curry
55 Min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Aardappelgoulash
1 Std.
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min