Apparaten en accessoires
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Gevulde paprika's met rijst
-
ui gehalveerd70 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
rundergehakt300 g
-
brood wit, in stukken2 sneetjes
-
mosterd20 g
-
zout½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
ei1
-
paprika's rood, groen of geel4
-
water1200 g
-
2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
voorgekookte rijst250 g
Tomatensaus
-
boter in stukken40 g
-
bloem40 g
-
tomatenblokjes500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
suiker1 tl
-
citroensap1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
2712 kJ /
648 kcal
Vetten
23 g
Vezels
8.3 g
Koolhydraten
80 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Bloemkool met kaas
55 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Snel vruchtenijs
10 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Kip garam masala
50 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min