
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gevulde paprika's met rijst
- 70 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optioneel)
- 300 g rundergehakt
- 2 sneetjes brood, wit, in stukken
- 20 g mosterd
- ½ tl zout
- 1 tl zoete paprikapoeder
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 ei
- 4 paprika's, rood, groen of geel
- 1200 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
of 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 250 g voorgekookte rijst
Tomatensaus
- 40 g boter, in stukken
- 40 g bloem
- 500 g tomatenblokjes
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 tl suiker
- 1 tl citroensap
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2712 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.3 g
Alternatieve recepten
Gehaktbrood
1u. 20min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min
Margarita
10min
Japanse kip curry
55min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2u.