Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 130 g wortels, in stukken gesneden
- 60 g selderij, in stukken gesneden
- 60 g selderij bladeren
- 1 kippenbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 600 g kipfilet, zonder vel, in repen gesneden (5 cm x 2 cm)
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- ¼ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 150 g champignons, in plakjes gesneden
- 40 g meel
- 100 g room
- 1 tl Worcestershiresaus (optioneel)
- 1 tl citroensap
- 60 g boter, ongezouten, in stukken gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1693 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Garnituur van courgette
30 Min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Kip met amandelen
25 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Aardbeienpudding
2hod. 10min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10 min
Steak Stroganoff
45 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min