Apparaten en accessoires
Kip met romige groenten saus
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
water600 g
-
wortelen in stukken gesneden130 g
-
bleekselderij in stukken gesneden60 g
-
50 g verse peterselieselderij bladeren60 g
-
1 kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
kipfilet in repen gesneden (5 cm x 2 cm)600 g
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
vers gemalen peper plus extra naar smaak¼ tl
-
verse champignons in plakjes gesneden150 g
-
meel40 g
-
room100 g
-
Worcestershire saus (optioneel)1 tl
-
citroensap1 tl
-
ongezouten boter in stukken gesneden60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
39 g
Calorieën
1693 kJ /
405 kcal
Vetten
22 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoenburgers
1u. 25min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Kip in perziksaus
40min
Griekse varkensstoofpot
45min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Kip met rode paprika
1u. 5min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.