Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 130 g wortels, in stukken gesneden
- 60 g selderij, in stukken gesneden
- 60 g selderij bladeren
- 1 kippenbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 600 g kipfilet, zonder vel, in repen gesneden (5 cm x 2 cm)
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- ¼ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 150 g champignons, in plakjes gesneden
- 40 g meel
- 100 g room
- 1 tl Worcestershiresaus (optioneel)
- 1 tl citroensap
- 60 g boter, ongezouten, in stukken gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1693 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Kip in perziksaus
40min
Kip met amandelen
25 Min
Garnituur van courgette
30min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Kip met warme aardappelsalade
55 min