Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 130 g wortels, in stukken gesneden
- 60 g selderij, in stukken gesneden
- 60 g selderij bladeren
- 1 kippenbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 600 g kipfilet, zonder vel, in repen gesneden (5 cm x 2 cm)
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- ¼ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 150 g champignons, in plakjes gesneden
- 40 g meel
- 100 g room
- 1 tl Worcestershiresaus (optioneel)
- 1 tl citroensap
- 60 g boter, ongezouten, in stukken gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1693 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min
Kabeljauw met citrusboter
50 min.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min.
Penne met tonijn
35min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min.
Tajine van kip met honing en pruimen
40 min.
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min