Apparaten en accessoires
Kip met romige groenten saus
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
water600 g
-
wortelen in stukken gesneden130 g
-
bleekselderij in stukken gesneden60 g
-
50 g verse peterselieselderij bladeren60 g
-
1 kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
kipfilet in repen gesneden (5 cm x 2 cm)600 g
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
vers gemalen peper plus extra naar smaak¼ tl
-
verse champignons in plakjes gesneden150 g
-
meel40 g
-
room100 g
-
Worcestershire saus (optioneel)1 tl
-
citroensap1 tl
-
ongezouten boter in stukken gesneden60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
39 g
Calorieën
1693 kJ /
405 kcal
Vetten
22 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1u.
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Kip in perziksaus
40min
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Zalmsoufflé
1u.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min