Apparaten en accessoires
Kip met romige groenten saus
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
water600 g
-
wortelen in stukken gesneden130 g
-
bleekselderij in stukken gesneden60 g
-
50 g verse peterselieselderij bladeren60 g
-
1 kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
kipfilet in repen gesneden (5 cm x 2 cm)600 g
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
vers gemalen peper plus extra naar smaak¼ tl
-
verse champignons in plakjes gesneden150 g
-
meel40 g
-
room100 g
-
Worcestershire saus (optioneel)1 tl
-
citroensap1 tl
-
ongezouten boter in stukken gesneden60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
39 g
Calorieën
1693 kJ /
405 kcal
Vetten
22 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pastasalade met kip
1u. 15min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1u.
Steak Stroganoff
45min
Kip met rode paprika
1u. 5min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Griekse varkensstoofpot
45min
Zalmsoufflé
1u.
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Koninginnenhapje
55min