
Apparaten en accessoires
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas , in stukken gesneden (3 cm)70 g
-
gedroogde ham , bijv. Serranoham, in blokjes (1 cm) gesneden100 g
-
chorizo , in dikke plakken gesneden (1 cm)100 g
-
uien , in helften gesneden120 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomaten uit blik (heel, in sap)400 g
-
zout½ tl
-
gedroogde oregano (optioneel)½ tl
-
water600 g
-
penne of gelijkaardige korte droge pasta350 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
1776 kJ /
424 kcal
Eiwitten
21 g
Koolhydraten
44 g
Vetten
18 g
Vezels
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux