Apparaten en accessoires
Vleesballetjes met tomatensaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Vleesballetjes
-
brood vers of oud, in stukken40 g
-
melk80 g
-
peterselie plat, alleen de blaadjes6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
olie voor het invetten
Tomatensaus
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd50 - 80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
1507 kJ /
359 kcal
Vetten
23 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Steak Stroganoff
45 min
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Alpengratin
50 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Aardappel- en groentenpuree
40 min
Gehaktbrood
1 godz. 20 min
Aardappelpuree
45 min
Bloemkool met kaas
55 min
Appelmoes
20 min
Chocolademousse
3 godz. 20 min