Apparaten en accessoires
Vleesballetjes met tomatensaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Vleesballetjes
-
brood vers of oud, in stukken40 g
-
melk80 g
-
peterselie plat, alleen de blaadjes6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
olie voor het invetten
Tomatensaus
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd50 - 80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
1507 kJ /
359 kcal
Vetten
23 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lasagne bolognese
2u. 30min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1u.
Preiquiche
1u. 45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Kipfilets pizzaiola
55min
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min
Gehaktbrood
1u. 20min
Bloemkool met kaas
55min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min