
Apparaten en accessoires
Vleesballetjes met tomatensaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Vleesballetjes
-
brood vers of oud, in stukken40 g
-
melk80 g
-
peterselie plat, alleen de blaadjes6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
olie voor het invetten
Tomatensaus
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd50 - 80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Voeding per 1 portie
Calorieën
359 kcal /
1507 kJ
Eiwitten
27 g
Vetten
23 g
Koolhydraten
11 g
Vezels
2.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tomatensaus
40min
Lasagne bolognese
2u. 30min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Kipfilets pizzaiola
55min
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min
Bloemkool met kaas
55min
Bechamelsaus
15min