Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Broccoli en aardappelen
- 600 g broccoli, in roosjes
- 700 g water
- ½ tl zout
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
Kaassaus
- 100 g blauwschimmelkaas, in stukken
- 20 g bloem
- 50 g boter
- 80 g room
- ¼ tl gemalen witte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1753 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Bloemkool met kaas
55min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Keine Bewertungen
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Gebakken spinazie met eieren
40 min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 godz. 10 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 godz. 10 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Gekookte eieren
20 Min