Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Broccoli en aardappelen
- 600 g broccoli, in roosjes
- 700 g water
- ½ tl zout
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
Kaassaus
- 100 g blauwschimmelkaas, in stukken
- 20 g bloem
- 50 g boter
- 80 g room
- ¼ tl gemalen witte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1753 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Aardappelpuree
45 Min
Gekookte pasta
20min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1j 10 menit
Bloemkool met kaas
55 min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Brak ocen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Brak ocen
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 Std.
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 godz. 35 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min