Apparaten en accessoires
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Broccoli en aardappelen
-
broccoli in roosjes600 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)500 g
Kaassaus
-
blauwschimmelkaas in stukken100 g
-
bloem20 g
-
boter50 g
-
room80 g
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15 g
Calorieën
1753 kJ /
418 kcal
Vetten
25 g
Vezels
6.4 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Nessuna valutazione
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Gekookte eieren
20min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Nessuna valutazione
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Aardappelpuree
45min
Bloemkool met kaas
55min