Apparaten en accessoires
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Broccoli en aardappelen
-
broccoli in roosjes600 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)500 g
Kaassaus
-
blauwschimmelkaas in stukken100 g
-
bloem20 g
-
boter50 g
-
room80 g
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15 g
Calorieën
1753 kJ /
418 kcal
Vetten
25 g
Vezels
6.4 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Gekookte eieren
20min
Tagliatelle met broccoli
15min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Aardappelpuree
45min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Bloemkool met kaas
55min