Apparaten en accessoires
Groenten met aardappelen en vlees
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
1 portie
Ingrediënten
-
aardappelen in stukken gesneden40 - 60 g
-
groenten in stukken gesneden90 - 100 g
-
20 - 30 g visfilet, in stukjes gesnedenvlees stukken, pees vrij in stukjes gesneden20 - 30 g
-
water400 g
-
sinaasappelsap30 - 45 g
-
koolzaadolie (8-10 g)2 - 2 ½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
831 kJ /
199 kcal
Vetten
12 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lookbrood met vegan kaas
Geen beoordelingen
Fruitpapje met ontbijtgranen
Geen beoordelingen
Pompoensoep
35min
Bechamelsaus
15min
Skelethoofden
5u.
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1u.
Aardappel- en groentenpuree
40min
Aardappelpuree
45min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Groentensoep
35min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Boterkoekjes
50min