Apparaten en accessoires
Groene pepersaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2.7 g
Calorieën
688 kJ /
165.6 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
9.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Bechamelsaus
15min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Soubisesaus
Geen beoordelingen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Aardappelpuree
45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Bearnaisesaus
20min