Apparaten en accessoires
Groene pepersaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2.7 g
Calorieën
688 kJ /
165.6 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
9.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Gevulde kalkoenborst
Geen beoordelingen
Vruchtensaus (coulis)
10min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min
Choronsaus
20min
Chocolademousse
3u. 20min
Bearnaisesaus
20min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min