Apparaten en accessoires
Groene pepersaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2.7 g
Calorieën
688 kJ /
165.6 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
9.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Hollandaisesaus
15min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Bearnaisesaus
20min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Steak au Poivre
20min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Steak tartaar
30min
Mosterd-dillesaus
2u. 15min
Bearnaisesaus
15min
Aardappelpuree
45min
Klassieke sabayon
15min