
Apparaten en accessoires
Groene pepersaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
165.6 kcal /
688 kJ
Eiwitten
2.7 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
9.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bechamelsaus
15min
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
20min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Choronsaus
20min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Bechamelsaus
15min
Bearnaisesaus
15min