Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g uien, gehalveerd
- 20 g boter
- 100 g witte wijn
- 40 g groene peperkorrels, op azijn, uitgelekt
- ¼ tl zout
- 200 g room, 25% v.g
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bechamelsaus
15 Min
Choronsaus
20 min
Bearnaisesaus
15 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Steak tartaar
30 min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Bechamelsaus
15 Min
Bearnaisesaus
20 min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h