Apparaten en accessoires
Soezendeeg
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
18 stuks
Ingrediënten
-
water150 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (optioneel) (10 g)2 tl
-
bloem120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
2 g
Calorieën
300 kJ /
72 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Appelcake
1u.
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Profiteroles
2u.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Kruimeldeeg
5min
Kerstman macarons
3u. 20min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2u. 10min
Karamelsaus
1u. 30min
Banketbakkersroom
15min
Frangipanetaart
1u. 25min