Apparaten en accessoires
Soezendeeg
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
18 stuks
Ingrediënten
-
water150 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (optioneel) (10 g)2 tl
-
bloem120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
2 g
Calorieën
300 kJ /
72 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Appelcake
1 Std.
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Geflambeerde uientaart
Keine Bewertungen
Profiteroles
2 Std.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Kruimeldeeg
5 Min
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 Std. 10 Min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Banketbakkersroom
15 Min
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min