Apparaten en accessoires
Traditionele vruchtenjam
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
2 potjes
Ingrediënten
-
fruit indien nodig in stukjes gesneden500 g
-
citroensap30 g
-
suiker500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 potjes
Eiwitten
4 g
Calorieën
9238 kJ /
2209 kcal
Vetten
1 g
Vezels
10 g
Koolhydraten
539 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Romige aspergesoep
25min
Peergelei
10u.
Aardbeienpudding
2u. 10min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Chocolade hazelnootpasta
2u.
Confituur van ananas en gember
40min
Aardbeienjam
1u. 5min
Aardappel-preisoep
40min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Chocoladecustard
1u. 20min
Appelmoes
20min