
Apparaten en accessoires
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
1 pot
Ingrediënten
-
grof rietsuiker200 g
-
vanillestokje in tweeën gesneden1
-
rabarber geschild en in stukken (4 cm)450 g
-
aardbeien gepeld en gehalveerd100 g
-
vers geperst citroensap (± een halve citroen)20 g
Voeding per 1 pot
Calorieën
898.1 kcal /
3772 kJ
Eiwitten
7.6 g
Vetten
1.1 g
Koolhydraten
213 g
Vezels
13.1 g
Verzadigd vet
0 g
Natrium
56 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Aan tafel 2022!
10 recepten
Benelux
Benelux

Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux