Apparaten en accessoires
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
1 pot
Ingrediënten
-
grof rietsuiker200 g
-
vanillestokje in tweeën gesneden1
-
rabarber geschild en in stukken (4 cm)450 g
-
aardbeien gepeld en gehalveerd100 g
-
vers geperst citroensap (± een halve citroen)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Natrium
56 mg
Eiwitten
7.6 g
Calorieën
3772 kJ /
898.1 kcal
Vetten
1.1 g
Vezels
13.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
213 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel 2022!
10 recepten
Benelux
Benelux
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pruimenjam
55min
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Courgettesoep met munt
35min
Gewone yoghurt
14u.
Natuur yoghurt in de Varoma
12u.
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Yoghurt met rode vruchten
12u. 20min
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Yoghurt met appel en bosbessen
12u. 40min
Appelmoes
20min
Bechamelsaus
15min
Aardbeienjam
1u. 5min