Gougère-soezen met zalmmousse

Gougère-soezen met zalmmousse

5.0 7 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 25u. 35min
20 stuks

Ingrediënten

Zalmmousse
  • verse zalmfilet, ontveld in stukken (4 cm)
    150 g
  • boter
    20 g
  • gerookte zalm in stukken
    150 g
  • room, 35% vet
    200 g
  • verse dille enkel de blaadjes
    1 takje
  • kappertjes op azijn uitgelekt
    1 el
  • citroensap
    1 tl
  • gemalen witte peper
    1 - 2 snuifjes
  • gelatinepoeder
    1 tl
  • kokend water
    1 - 2 el
Gougère-soezen
  • Gruyère kaas in blokjes (3 cm)
    80 g
  • water
    150 g
  • zout
    ½ tl
  • chilipoeder
    1 snuifje
  • boter
    80 g
  • bloem
    120 g
  • eieren
    3
  • verse bieslook of verse dille, fijngehakt, als garnering

Voeding per 1 stuk

Calorieën 145 kcal / 611 kJ
Eiwitten 7.2 g
Vetten 11 g
Koolhydraten 4.7 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 6.2 g
Natrium 224.2 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...