Apparaten en accessoires
Gougère-soezen met zalmmousse
Voorbereiding. 25min
Totaal 25u. 35min
20 stuks
Ingrediënten
Zalmmousse
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (4 cm)150 g
-
boter20 g
-
gerookte zalm in stukken150 g
-
room, 35% vet200 g
-
verse dille enkel de blaadjes1 takje
-
kappertjes op azijn uitgelekt1 el
-
citroensap1 tl
-
gemalen witte peper1 - 2 snuifjes
-
gelatinepoeder1 tl
-
kokend water1 - 2 el
Gougère-soezen
-
Gruyère kaas in blokjes (3 cm)80 g
-
water150 g
-
zout½ tl
-
chilipoeder1 snuifje
-
boter80 g
-
bloem120 g
-
eieren3
-
verse bieslook of verse dille, fijngehakt, als garnering
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
224.2 mg
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
611 kJ /
145 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
6.2 g
Koolhydraten
4.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vitello tonnato
13u.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Pruimenjam
55min
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Bellini cocktail
5min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Forelmousse
5min
Bearnaisesaus
20min