Apparaten en accessoires
Gougère-soezen met zalmmousse
Voorbereiding. 25min
Totaal 25u. 35min
20 stuks
Ingrediënten
Zalmmousse
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (4 cm)150 g
-
boter20 g
-
gerookte zalm in stukken150 g
-
room, 35% vet200 g
-
verse dille enkel de blaadjes1 takje
-
kappertjes op azijn uitgelekt1 el
-
citroensap1 tl
-
gemalen witte peper1 - 2 snuifjes
-
gelatinepoeder1 tl
-
kokend water1 - 2 el
Gougère-soezen
-
Gruyère kaas in blokjes (3 cm)80 g
-
water150 g
-
zout½ tl
-
chilipoeder1 snuifje
-
boter80 g
-
bloem120 g
-
eieren3
-
verse bieslook of verse dille, fijngehakt, als garnering
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
224.2 mg
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
611 kJ /
145 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
6.2 g
Koolhydraten
4.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
Sabayon (Zabaglione)
15min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1u. 45min
Yoghurt en muntdressing
15min
Eendenlever
33u.
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Forelmousse
5min
Mousse van ham
10min