
Apparaten en accessoires
Champagne en bessen trifle
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 40min
16 glazen
Ingrediënten
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
aardbeien250 g
-
frambozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
aalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Voeding per 1 glas
Calorieën
241.5 kcal /
1010.3 kJ
Eiwitten
3.3 g
Vetten
14.8 g
Koolhydraten
22.6 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
8.3 g
Natrium
95.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Bearnaisesaus
20min
BBQ-saus
20min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2u. 30min
Aardappelsoep met curry
35min
Aardbei-lavendel zephyrs
Geen beoordelingen
Mango mojito
15min
Banketbakkersroom
15min