Apparaten en accessoires
Champagne en bessen trifle
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 40min
16 glazen
Ingrediënten
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Natrium
95.5 mg
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Vetten
14.8 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
8.3 g
Koolhydraten
22.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pastasalade met kip
1u. 15min
Rabarber-citroen cookies
1u.
Aardbeien mille-feuille
5u.
Carnaval maskers
1u. 45min
Met frambozen doordrenkte azijn
Geen beoordelingen
Half bolletje vanille en karamel
Geen beoordelingen
Slagroom
10min
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Mysterieuze soep
45min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Zalm en venkel risotto
25min
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min