Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemalen lange vingers
- 200 g lange vingers (boudoirs), gehalveerd
Bessencoulis
-
250
g aardbeien
of 250 g diepgevroren aardbeien -
250
g frambozen
of 250 g diepgevroren frambozen - 30 g citroensap
- 100 g suiker
- 200 g Champagne
- 1 ½ tl agar-agar
Room
- 50 g suiker
- 300 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 300 g mascarpone
Opbouw
-
200
g aalbessen, als afwerking
of 200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerking - 20 g verse muntblaadjes, als afwerking
- Voeding
- per 1 glas
- Calorieën
- 1010.3 kJ / 241.5 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 95.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinazierisotto met asperges
40 min.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min.
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Vislasagne met asperges en prei
1h 30 min.
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15 min.
Zeevruchtenstoofpot
1h 5 min.
Bessenlikeur
30min