Apparaten en accessoires
Champagne en bessen trifle
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 40min
16 glazen
Ingrediënten
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Natrium
95.5 mg
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Vetten
14.8 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
8.3 g
Koolhydraten
22.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Mini kerstboompjes
45 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Taart van pindakaas en chocolade
1 Std. 20 Min
Forelmousse
5 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min