Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemalen lange vingers
- 200 g lange vingers (boudoirs), gehalveerd
Bessencoulis
-
250
g aardbeien
of 250 g diepgevroren aardbeien -
250
g frambozen
of 250 g diepgevroren frambozen - 30 g citroensap
- 100 g suiker
- 200 g Champagne
- 1 ½ tl agar-agar
Room
- 50 g suiker
- 300 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 300 g mascarpone
Opbouw
-
200
g aalbessen, als afwerking
of 200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerking - 20 g verse muntblaadjes, als afwerking
- Voeding
- per 1 glas
- Calorieën
- 1010.3 kJ / 241.5 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 95.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Rudolphs Mocktail
30min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Appel en citroen krans
50min
Chocolademousse
3h 20min