
Apparaten en accessoires
Champagne en bessen trifle
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 40min
16 glazen
Ingrediënten
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
aardbeien250 g
-
frambozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
aalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Voeding per 1 glas
Calorieën
241.5 kcal /
1010.3 kJ
Eiwitten
3.3 g
Vetten
14.8 g
Koolhydraten
22.6 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
8.3 g
Natrium
95.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux