Apparaten en accessoires
Knapperige granola
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u.
50 porties
Ingrediënten
-
havervlokken600 g
-
gedroogde, geraspte kokosnoot60 g
-
tarwekiemen100 g
-
zonnebloempitten gepeld60 g
-
sezamzaadjes70 g
-
pompoenpitten gepeld30 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, pecanoten, walnoten, cashewnoten, pistachenoten, amandelnoten, pindanoten) (zie tips)200 g
-
lijnzaad70 g
-
rozijnen250 g
-
speltvlokken180 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
honing100 g
-
210 g zonnebloemoliekokosolie210 g
-
volle melk60 g
-
gerstemoutstroop (zie tips)100 g
-
fijn zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
697 kJ /
167 kcal
Vetten
9.5 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Vegan Caesar saladedressing
40 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1 Std.
Zachte graanrepen
1 Std.
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 Std. 30 Min
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Koninginnenhapje
55 Min