Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
TM31 TM5 TM6

Soep van pompoen, bloemkool en romanesco

2.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g Parmezaanse kaas
  • 30 g selderstengels
  • 50 g ui, in stukken
  • 30 g wortel, geschild en in stukken (2 cm)
  • 2 bladeren verse salie, gewassen en gedroogd
    of 1 tl gedroogde salie bladeren
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 250 g pompoen vlees, in stukken (1 cm)
  • 250 g bloemkool, in roosjes
  • 250 g romanesco broccoli, in roosjes
  • 1000 g water
  • 1 el groentebouillon
    of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 100 g gedroogde pasta, voor soep, bv. risoni pasta
  • 1 snuifje fijn zout (optioneel)
  • 1 el peterselie, gehakt

Voeding
per 1 portie
Calorieën
639 kJ / 153 kcal
Eiwitten
5.6 g
Koolhydraten
17.7 g
Vetten
6.6 g
Vezels
4.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten