Apparaten en accessoires
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 portie
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas20 g
-
selderstengels30 g
-
ui in stukken50 g
-
wortel geschild en in stukken (2 cm)30 g
-
1 tl gedroogde salie bladeren, gewassen en gedroogdsalie, vers gewassen en gedroogd2 bladeren
-
extra vergine olijfolie30 g
-
bloemkool in roosjes250 g
-
romanesco broccoli in roosjes250 g
-
pompoen vlees in stukken (1 cm)250 g
-
water1000 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
gedroogde pasta, voor soep bv. risoni pasta100 g
-
fijn zout (optioneel)1 snuifje
-
peterselie gehakt1 el
-
extra vergine olijfolie
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
639 kJ /
153 kcal
Vetten
6.6 g
Vezels
4.5 g
Koolhydraten
17.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1u.
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Mayonaise zonder ei
10min
Pompoensoep
35min
Broccolisoep
15min
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1u.
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Zachte wortelsoep met venkel
40min