
Apparaten en accessoires
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 portie
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas20 g
-
selderstengels30 g
-
ui in stukken50 g
-
wortel geschild en in stukken (2 cm)30 g
-
salie, vers gewassen en gedroogd2 bladeren
-
extra vergine olijfolie30 g
-
bloemkool in roosjes250 g
-
romanesco broccoli in roosjes250 g
-
pompoen vlees in stukken (1 cm)250 g
-
water1000 g
-
groentebouillon1 el
-
gedroogde pasta, voor soep bv. risoni pasta100 g
-
fijn zout (optioneel)1 snuifje
-
peterselie gehakt1 el
-
extra vergine olijfolie
Voeding per 1 portie
Calorieën
153 kcal /
639 kJ
Eiwitten
5.6 g
Vetten
6.6 g
Koolhydraten
17.7 g
Vezels
4.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappel-preisoep
40min
Romige courgettensoep
25min
Pompoensoep
35min
Minestrone
45min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1u.
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Groentensoep
35min
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Veelzijdige stevige soep
50min