Soep van pompoen, bloemkool en romanesco

Soep van pompoen, bloemkool en romanesco

2.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 portie

Ingrediënten

  • Parmezaanse kaas
    20 g
  • selderstengels
    30 g
  • ui in stukken
    50 g
  • wortel geschild en in stukken (2 cm)
    30 g
  • salie, vers gewassen en gedroogd
    2 bladeren
    1 tl gedroogde salie bladeren, gewassen en gedroogd
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • bloemkool in roosjes
    250 g
  • romanesco broccoli in roosjes
    250 g
  • pompoen vlees in stukken (1 cm)
    250 g
  • water
    1000 g
  • groentebouillon
    1 el
    1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • gedroogde pasta, voor soep bv. risoni pasta
    100 g
  • fijn zout (optioneel)
    1 snuifje
  • peterselie gehakt
    1 el
  • extra vergine olijfolie

Voeding per 1 portie

Calorieën 153 kcal / 639 kJ
Eiwitten 5.6 g
Vetten 6.6 g
Koolhydraten 17.7 g
Vezels 4.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...