
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g olijfolie
- 100 - 150 g gemengde groenten, om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)
- 350 - 400 g gemengde groenten, om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)
-
50
g gemengde diepvriesgroenten (optioneel)
of 50 g diepvriesdoperwten (optioneel) - 700 - 800 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
½ - 1
tl zout
of ½ - 1 el sojasaus - 60 - 80 g ongekookte pasta voor soep
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Veelzijdige gladde soep
45min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Zalm met venkel
40min
Koken van bulgur
35min
Stoofgerecht met tofu
30min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Geen beoordelingen
25min
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
2u. 5min
Rabarber-munt cocktail
Geen beoordelingen
2u.