Apparaten en accessoires
Veelzijdige stevige soep
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 - 25 g
-
gemengde groenten om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)100 - 150 g
-
gemengde groenten om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)350 - 400 g
-
50 g bevroren doperwtengemengde diepvriesgroenten (optioneel)50 g
-
water700 - 800 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
½ - 1 el sojasauszout½ - 1 tl
-
ongekookte pasta voor soep60 - 80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
5 g
Calorieën
670 kJ /
160 kcal
Vetten
5 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Pompoensoep
35min
Veelzijdige gladde soep
45min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Groentensoep
35min
Borscht
50min
Koolsoep
50min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Geen beoordelingen
Kikkererwtensoep met spinazie
40min