
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g olijfolie
- 100 - 150 g gemengde groenten om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)
- 350 - 400 g gemengde groenten om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)
-
50
g gemengde diepvriesgroenten (optioneel)
of 50 g bevroren doperwten - 700 - 800 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
½ - 1
tl zout
of ½ - 1 el sojasaus - 60 - 80 g ongekookte pasta voor soep
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 160 kcal / 670 kJ
- Eiwitten
- 5 g
- Vetten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige champignonsoep
20min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Minestrone
45min
Hongaarse champignonsoep
30min
Peren in rode wijn
5u.
Soja yoghurt
12u. 15min
Veelzijdige gladde soep
45min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Peren in rode wijn
3u. 20min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min