Apparaten en accessoires
Veelzijdige stevige soep
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 - 25 g
-
gemengde groenten om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)100 - 150 g
-
gemengde groenten om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)350 - 400 g
-
50 g bevroren doperwtengemengde diepvriesgroenten (optioneel)50 g
-
water700 - 800 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
½ - 1 el sojasauszout½ - 1 tl
-
ongekookte pasta voor soep60 - 80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
5 g
Calorieën
670 kJ /
160 kcal
Vetten
5 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Roerbak met aubergines en kofu
Nessuna valutazione
Veen- en vlierbessen punch
Nessuna valutazione
Arabische kip met couscous
45min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Nessuna valutazione
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Koolsoep
50min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min