Apparaten en accessoires
Veelzijdige stevige soep
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 - 25 g
-
gemengde groenten om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)100 - 150 g
-
gemengde groenten om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)350 - 400 g
-
50 g bevroren doperwtengemengde diepvriesgroenten (optioneel)50 g
-
water700 - 800 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
½ - 1 el sojasauszout½ - 1 tl
-
ongekookte pasta voor soep60 - 80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
5 g
Calorieën
670 kJ /
160 kcal
Vetten
5 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Koolsoep
50min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Veelzijdige gladde soep
45min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Burrito ontbijt
Geen beoordelingen
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Groentensoep
35min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min