Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g olijfolie
- 100 - 150 g gemengde groenten, om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)
- 350 - 400 g gemengde groenten, om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)
-
50
g gemengde diepvriesgroenten (optioneel)
of 50 g diepvriesdoperwten (optioneel) - 700 - 800 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
½ - 1
tl zout
of ½ - 1 el sojasaus - 60 - 80 g ongekookte pasta voor soep
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Tomatensaus
40 Min
Quinoasalade
40 Min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Minestrone
45 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Pompoensoep
35min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min