
Apparaten en accessoires
Veelzijdige stevige soep
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 - 25 g
-
gemengde groenten om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)100 - 150 g
-
gemengde groenten om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)350 - 400 g
-
gemengde diepvriesgroenten (optioneel)50 g
-
water700 - 800 g
-
groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
zout½ - 1 tl
-
ongekookte pasta voor soep60 - 80 g
Voeding per 1 porties
Calorieën
160 kcal /
670 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
5 g
Koolhydraten
20 g
Vezels
3.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux