Apparaten en accessoires
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd20 g
-
boter10 g
-
room, 35% vet75 g
-
zout en iets meer om af te werken½ tl
-
doperwten, bevroren225 g
-
citroensap naar eigen smaak½ tl
-
sneetjes spek (15 cm)4
-
sint-jakobsschelpen kuit verwijderd8
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
creme van balsamicoazijn als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2644.6 mg
Eiwitten
62.6 g
Calorieën
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Vetten
38.1 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
18.7 g
Koolhydraten
16.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Geen beoordelingen
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Bearnaisesaus
20min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min