
Apparaten en accessoires
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd20 g
-
boter10 g
-
room, 35% vet75 g
-
zout en iets meer om af te werken½ tl
-
doperwten, bevroren225 g
-
citroensap naar eigen smaak½ tl
-
sneetjes spek (15 cm)4
-
sint-jakobsschelpen kuit verwijderd8
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
creme van balsamicoazijn als afwerking
Voeding per 1 portie
Calorieën
667.9 kcal /
2805.3 kJ
Eiwitten
62.6 g
Vetten
38.1 g
Koolhydraten
16.1 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
18.7 g
Natrium
2644.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Bearnaisesaus
15min
Zalm en venkel risotto
25min
Gegratineerde coquilles
25min
Champagne en bessen trifle
3u. 40min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min