Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 75 g room, 35% vet
- ½ tl zout, en iets meer om af te werken
- 225 g diepgevroren doperwtjes
- ½ tl citroensap, naar eigen smaak
- 4 sneetjes spek (15 cm)
- 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- creme van balsamicoazijn, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 62.6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2644.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Mousse van ham
10min
Forelmousse
5min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Zalm met venkel
40 Min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Spinazierisotto met asperges
40 Min