
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 75 g room, 35% vet
- ½ tl zout, en iets meer om af te werken
- 225 g diepgevroren doperwtjes
- ½ tl citroensap, naar eigen smaak
- 4 sneetjes spek (15 cm)
- 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- creme van balsamicoazijn, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 62.6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2644.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bechamelsaus
15min
Choronsaus
20min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Bearnaisesaus
20min
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Klassieke sabayon
15min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Bearnaisesaus
15min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Taartje zonder koken met zalm en dille
Geen beoordelingen
1u. 15min