
Apparaten en accessoires
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd20 g
-
boter10 g
-
room, 35% vet75 g
-
zout en iets meer om af te werken½ tl
-
doperwten, bevroren225 g
-
citroensap naar eigen smaak½ tl
-
sneetjes spek (15 cm)4
-
sint-jakobsschelpen kuit verwijderd8
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
creme van balsamicoazijn als afwerking
Voeding per 1 portie
Calorieën
667.9 kcal /
2805.3 kJ
Eiwitten
62.6 g
Vetten
38.1 g
Koolhydraten
16.1 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
18.7 g
Natrium
2644.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux