Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree

Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree

4.8 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 porties

Ingrediënten

  • sjalotten gehalveerd
    20 g
  • boter
    10 g
  • room, 35% vet
    75 g
  • zout en iets meer om af te werken
    ½ tl
  • doperwten, bevroren
    225 g
  • citroensap naar eigen smaak
    ½ tl
  • sneetjes spek (15 cm)
    4
  • sint-jakobsschelpen kuit verwijderd
    8
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
  • creme van balsamicoazijn als afwerking

Voeding per 1 portie

Calorieën 667.9 kcal / 2805.3 kJ
Eiwitten 62.6 g
Vetten 38.1 g
Koolhydraten 16.1 g
Vezels 6.8 g
Verzadigd vet 18.7 g
Natrium 2644.6 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...