Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 75 g room, 35% vet
- ½ tl zout, en iets meer om af te werken
- 225 g diepgevroren doperwtjes
- ½ tl citroensap, naar eigen smaak
- 4 sneetjes spek (15 cm)
- 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- creme van balsamicoazijn, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 62.6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2644.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Ninguna valoración
Sabayon (Zabaglione)
15 menit
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Bearnaisesaus
20 min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Vitello tonnato
13h
Steak tartaar
30 min