Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
TM6

Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree

5.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g sjalotten, gehalveerd
  • 10 g boter
  • 75 g room, 35% vet
  • ½ tl zout, en iets meer om af te werken
  • 225 g diepgevroren doperwtjes
  • ½ tl citroensap, naar eigen smaak
  • 4 sneetjes spek (15 cm)
  • 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
  • gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
  • creme van balsamicoazijn, als afwerking

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2805.3 kJ / 667.9 kcal
Eiwitten
62.6 g
Koolhydraten
16.1 g
Vetten
38.1 g
Verzadigd vet
18.7 g
Vezels
6.8 g
Natrium
2644.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 75 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen