Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 75 g room, 35% vet
- ½ tl zout, en iets meer om af te werken
- 225 g diepgevroren doperwtjes
- ½ tl citroensap, naar eigen smaak
- 4 sneetjes spek (15 cm)
- 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- creme van balsamicoazijn, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 62.6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2644.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Klassieke sabayon
15 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Choronsaus
20 Min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Forelmousse
5min
Vitello tonnato
13h