Apparaten en accessoires
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd20 g
-
boter10 g
-
room, 35% vet75 g
-
zout en iets meer om af te werken½ tl
-
doperwten, bevroren225 g
-
citroensap naar eigen smaak½ tl
-
sneetjes spek (15 cm)4
-
sint-jakobsschelpen kuit verwijderd8
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
creme van balsamicoazijn als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2644.6 mg
Eiwitten
62.6 g
Calorieën
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Vetten
38.1 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
18.7 g
Koolhydraten
16.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bearnaisesaus
15min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Mousse van ham
10min
Choronsaus
20min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Forelmousse
5min
Bearnaisesaus
20min
Sabayon (Zabaglione)
15min