Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 75 g room, 35% vet
- ½ tl zout, en iets meer om af te werken
- 225 g diepgevroren doperwtjes
- ½ tl citroensap, naar eigen smaak
- 4 sneetjes spek (15 cm)
- 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- creme van balsamicoazijn, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 62.6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2644.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Kip-miso stoofpot
1h 45 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Vitello tonnato
13h
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Geen beoordelingen
Champagne en bessen trifle
3小时 40 分钟
Sabayon (Zabaglione)
15 min