Apparaten en accessoires
Rode kool met appel
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden200 g
-
rode kool in stukken500 g
-
ui (60 g), gehalveerd1
-
40 g boterreuzel40 g
-
laurierblad, gedroogd of vers1
-
rode wijnazijn30 g
-
suiker30 g
-
zout½ tl
-
piment, gemalen1 snuifje
-
water150 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
rode wijn100 g
-
jeneverbessen2
-
aalbessengelei50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
981 kJ /
235 kcal
Vetten
11 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Bloemkoolrijst poke bowl
Keine Bewertungen
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.
Zalm met venkel
40 Min
Appelmoes
20 Min
Koninginnenhapje
55 Min
Verse Tomatensoep
30 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min