Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden
- 500 g rode kool, in stukken
- 1 ui (60 g), gehalveerd
-
40
g reuzel
of 40 g boter - 1 laurierblad, gedroogd of vers
- 30 g rode wijnazijn
- 30 g suiker
- ½ tl zout
- 1 snuifje piment, gemalen
- 150 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g rode wijn
- 2 jeneverbessen
- 50 g aalbessengelei
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 981 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Speculoospasta
10 min
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Bananenbrood
Geen beoordelingen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen
Aardappel- en groentenpuree
40min
Gekookte pasta
20 Min
Aardappelpuree
45min
Appelmoes
20 Min