Apparaten en accessoires
Rode kool met appel
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden200 g
-
rode kool in stukken500 g
-
ui (60 g), gehalveerd1
-
40 g boterreuzel40 g
-
laurierblad, gedroogd of vers1
-
rode wijnazijn30 g
-
suiker30 g
-
zout½ tl
-
piment, gemalen1 snuifje
-
water150 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
rode wijn100 g
-
jeneverbessen2
-
aalbessengelei50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
981 kJ /
235 kcal
Vetten
11 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Prei en Kaas Taart
1u. 5min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
200 g prei fruiten
20min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Roggebrood
Geen beoordelingen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1u.
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Speculoospasta
10min
Koninginnenhapje
55min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.
Appelmoes
20min