
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden
- 500 g rode kool in stukken
- 1 ui (60 g), gehalveerd
-
40
g reuzel
of 40 g boter - 1 laurierblad, gedroogd of vers
- 30 g rode wijnazijn
- 30 g suiker
- ½ tl zout
- 1 snuifje piment, gemalen
- 150 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g rode wijn
- 2 jeneverbessen
- 50 g aalbessengelei
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 235 kcal / 981 kJ
- Eiwitten
- 3 g
- Vetten
- 11 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Waterzooi van kip
1u.
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Geraspte wortelsalade
10min
Butternut en gembersoep
35min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Koninginnenhapje
55min
Bolognesesaus
1u. 15min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13u.