Apparaten en accessoires
Rode kool met appel
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden200 g
-
rode kool in stukken500 g
-
ui (60 g), gehalveerd1
-
40 g boterreuzel40 g
-
laurierblad, gedroogd of vers1
-
rode wijnazijn30 g
-
suiker30 g
-
zout½ tl
-
piment, gemalen1 snuifje
-
water150 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
rode wijn100 g
-
jeneverbessen2
-
aalbessengelei50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
981 kJ /
235 kcal
Vetten
11 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Butternut en gembersoep
35min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3u. 10min
200 g prei fruiten
20min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Béchamelsaus
15min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13u.
Appelmoes
20min
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min