Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden
- 500 g rode kool, in stukken
- 1 ui (60 g), gehalveerd
-
40
g reuzel
of 40 g boter - 1 laurierblad, gedroogd of vers
- 30 g rode wijnazijn
- 30 g suiker
- ½ tl zout
- 1 snuifje piment, gemalen
- 150 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g rode wijn
- 2 jeneverbessen
- 50 g aalbessengelei
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 981 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Appelmoes
20 min
Aardappel- en groentenpuree
40 min
Broodkruimels
5 Min
Suikervrij bananenbrood
1h 15min
Aardappel- en spruitjespuree
40 min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Ratatouille galette
1 Std. 30 Min
Appel-notenbrood
1h 25min
Butternut en gembersoep
35 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min