Apparaten en accessoires
Rode kool met appel
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden200 g
-
rode kool in stukken500 g
-
ui (60 g), gehalveerd1
-
40 g boterreuzel40 g
-
laurierblad, gedroogd of vers1
-
rode wijnazijn30 g
-
suiker30 g
-
zout½ tl
-
piment, gemalen1 snuifje
-
water150 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
rode wijn100 g
-
jeneverbessen2
-
aalbessengelei50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
981 kJ /
235 kcal
Vetten
11 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Bolognesesaus
1u. 15min
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Havermoutpap met vers fruit
15min
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Rode Bieten Quiche met Feta
1u. 20min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.
Appelmoes
20min
Verse Tomatensoep
30min
Béchamelsaus
15min