Klassiekers

11 recepten

Laat je verleiden door een aromatische stevige stoofpot, ervaar het genot van perfect gestoomde mosselen geserveerd met goudbruine, knapperige frietjes. Ontdek de troostrijke essentie van hutspot, een verwarmende puree van wortelen, aardappelen en uien, vergezeld door mals gestoofd vlees.

Witlof met ham, gegratineerd met comté

Witlof met ham, gegratineerd met comté

13u.

Koninginnenhapje

Koninginnenhapje

55min

Waterzooi van kip

Waterzooi van kip

1u.

Spiesje van konijn, appel en pruim

Spiesje van konijn, appel en pruim

1u.

Mosselen met frietjes

Mosselen met frietjes

45min

Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline

Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline

1u. 5min

Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree

Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree

1u.

Speculoospasta

Speculoospasta

10min

Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree

Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree

1u. 10min

Aardappel- en spruitjespuree

Aardappel- en spruitjespuree

40min

Stoofpotje van Aubrac

Stoofpotje van Aubrac

17u. 30min