Stoofpotje van Aubrac

Stoofpotje van Aubrac

3.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 17u. 30min
6 porties

Ingrediënten

De dag ervoor
  • rode wijn (type Provence. ½ fles ongeveer)
    380 g
  • runderbouillon gebruiksklaar
    250 g
  • rundsstoofvlees van Aubrac, in stukken gesneden
    700 g
  • knoflookteentje platgedrukt
    1
  • wortel in stukken gesneden
    1
  • gedroogde tijm
    3 snuifjes
  • vers laurierblad
    1
  • zout
    ½ tl
  • vers gemalen peper
    4 snuifjes
  • ui
    1
  • kruidnagel
    1
Dezelfde dag
  • ui doormidden gesneden
    100 g
  • sjalotten doormidden gesneden
    35 g
  • olijfolie
    30 g
  • knoflookteentje
    1
  • gerookte spek in reepjes gesneden
    100 g
  • tomaten coulis
    200 g
  • maïszetmeel
    1 el
  • gedroogde tijm
    1 snuifje
  • vers laurierblad
    1
  • zout
  • gemalen peper
  • sinaasappelschil
  • verse rozemarijn alleen de naaldjes
    1 takje
  • wortelen gesneden
    4
  • ontpitte zwarte olijven
    80 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 411.2 kcal / 1741 kJ
Eiwitten 44 g
Vetten 16.2 g
Koolhydraten 8.8 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 5.7 g
Natrium 721.3 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...