
Apparaten en accessoires
Stoofpotje van Aubrac
Voorbereiding. 20min
Totaal 17u. 30min
6 porties
Ingrediënten
De dag ervoor
-
rode wijn (type Provence. ½ fles ongeveer)380 g
-
runderbouillon gebruiksklaar250 g
-
rundsstoofvlees van Aubrac, in stukken gesneden700 g
-
knoflookteentje platgedrukt1
-
wortel in stukken gesneden1
-
gedroogde tijm3 snuifjes
-
vers laurierblad1
-
zout½ tl
-
vers gemalen peper4 snuifjes
-
ui1
-
kruidnagel1
Dezelfde dag
-
ui doormidden gesneden100 g
-
sjalotten doormidden gesneden35 g
-
olijfolie30 g
-
knoflookteentje1
-
gerookte spek in reepjes gesneden100 g
-
tomaten coulis200 g
-
maïszetmeel1 el
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
vers laurierblad1
-
zout
-
gemalen peper
-
sinaasappelschil
-
verse rozemarijn alleen de naaldjes1 takje
-
wortelen gesneden4
-
ontpitte zwarte olijven80 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
411.2 kcal /
1741 kJ
Eiwitten
44 g
Vetten
16.2 g
Koolhydraten
8.8 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
5.7 g
Natrium
721.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Japanse Ramen Noedelsoep
1u. 40min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Enchiladas met rundvlees
30min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min