Apparaten en accessoires
Stoofpotje van Aubrac
Voorbereiding. 20min
Totaal 17u. 30min
6 porties
Ingrediënten
De dag ervoor
-
rode wijn (type Provence. ½ fles ongeveer)380 g
-
runderbouillon gebruiksklaar250 g
-
rundsstoofvlees van Aubrac, in stukken gesneden700 g
-
knoflookteentje platgedrukt1
-
wortel in stukken gesneden1
-
gedroogde tijm3 snuifjes
-
vers laurierblad1
-
zout½ tl
-
vers gemalen peper4 snuifjes
-
ui1
-
kruidnagel1
Dezelfde dag
-
ui doormidden gesneden100 g
-
sjalotten doormidden gesneden35 g
-
olijfolie30 g
-
knoflookteentje1
-
gerookte spek in reepjes gesneden100 g
-
tomaten coulis200 g
-
maïszetmeel1 el
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
vers laurierblad1
-
zout
-
gemalen peper
-
sinaasappelschil
-
verse rozemarijn alleen de naaldjes1 takje
-
wortelen gesneden4
-
ontpitte zwarte olijven80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
721.3 mg
Eiwitten
44 g
Calorieën
1741 kJ /
411.2 kcal
Vetten
16.2 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
5.7 g
Koolhydraten
8.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Boeddha bowl met kip
1u.
Gevulde vis
1u. 50min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Geen beoordelingen
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Indiase groentencurry
50min
Vijfzaden energierepen
1u. 45min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min