
Apparaten en accessoires
Spaanse risotto
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
kippenborst filet, zonder vel in stukken (2 x 2 cm )400 g
-
olie30 g
-
zout2 tl
-
gemalen peper4 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder2 ½ tl
-
citroen biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst1
-
manchego kaas oud, in stukken80 g
-
rode paprika in stukken200 g
-
sjalot gehalveerd1
-
teentje knoflook1
-
verse tijm naaldjes afgeplukt6 takjes
-
boter20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli)300 g
-
witte wijn50 g
-
water750 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
582 kcal /
2435 kJ
Eiwitten
35 g
Vetten
19 g
Koolhydraten
62 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Favorieten uit Nederland
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Risotto bolognese
45min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Gnocchi Tricolore
35min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1u.
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Dadel curry dip
5min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min