Apparaten en accessoires
Spaanse risotto
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
kippenborst filet, zonder vel in stukken (2 x 2 cm )400 g
-
olie30 g
-
zout2 tl
-
gemalen peper4 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder2 ½ tl
-
citroen biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst1
-
manchego kaas oud, in stukken80 g
-
rode paprika in stukken200 g
-
sjalot gehalveerd1
-
teentje knoflook1
-
verse tijm naaldjes afgeplukt6 takjes
-
boter20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli)300 g
-
witte wijn50 g
-
water750 g
-
½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
35 g
Calorieën
2435 kJ /
582 kcal
Vetten
19 g
Koolhydraten
62 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Favorieten uit Nederland
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Spaghetti carbonara
30min
Risotto bolognese
45min
Gnocchi Tricolore
35min
Nasi Goreng
40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Worst met erwtenrisotto
30min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min