Apparaten en accessoires
Spaanse risotto
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
kippenborst filet, zonder vel in stukken (2 x 2 cm )400 g
-
olie30 g
-
zout2 tl
-
gemalen peper4 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder2 ½ tl
-
citroen biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst1
-
manchego kaas oud, in stukken80 g
-
rode paprika in stukken200 g
-
sjalot gehalveerd1
-
teentje knoflook1
-
verse tijm naaldjes afgeplukt6 takjes
-
boter20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli)300 g
-
witte wijn50 g
-
water750 g
-
½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
35 g
Calorieën
2435 kJ /
582 kcal
Vetten
19 g
Koolhydraten
62 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Favorieten uit Nederland
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Risotto bolognese
45min
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Geen beoordelingen
Quiche met kool en broccoli
1u. 30min
Pad Thai
45min
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Gekruide lamstaart
40min
Bibimbap burrito
45min
Japanse Ramen Noedelsoep
1u. 40min
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Risottata met kip en champignons
40min