Apparaten en accessoires
Spaanse risotto
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
kippenborst filet, zonder vel in stukken (2 x 2 cm )400 g
-
olie30 g
-
zout2 tl
-
gemalen peper4 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder2 ½ tl
-
citroen biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst1
-
manchego kaas oud, in stukken80 g
-
rode paprika in stukken200 g
-
sjalot gehalveerd1
-
teentje knoflook1
-
verse tijm naaldjes afgeplukt6 takjes
-
boter20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli)300 g
-
witte wijn50 g
-
water750 g
-
½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
35 g
Calorieën
2435 kJ /
582 kcal
Vetten
19 g
Koolhydraten
62 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Favorieten uit Nederland
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Griekse salade met gestoomde kip
Geen beoordelingen
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Spaghetti carbonara
30min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Geen beoordelingen
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Tomaat basilicum spread
5min