
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren
- 1220 g water
- 300 g pompoen vlees in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ - 1 tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper naar believen
- 30 g sjalotten
- 100 g spek plakken, in dunne stukken
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 60 g droge witte wijn
-
1
el groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - fijn zout naar believen
-
60
g bevroren doperwten
of 60 g verse groene erwten - verse bladpeterselie alleen de blaadjes, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 345 kcal / 1452 kJ
- Eiwitten
- 10.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Risotto bolognese
45min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Zalm en venkel risotto
25min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Worst met erwtenrisotto
30min