Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren
- 1220 g water
- 300 g pompoen vlees, in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ - 1 tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 30 g sjalotten
- 100 g spek plakken, in dunne stukken
- 40 g boter
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 60 g droge witte wijn
-
1
el groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - fijn zout naar believen
-
60
g diepgevroren doperwtjes
of 60 g verse groene erwten - verse bladpeterselie, alleen de blaadjes, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1452 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Zweedse worteltaart
2h
Vislasagne met courgette
1h
Zalm en venkel risotto
25min