
Apparaten en accessoires
Pompoenrisotto met spek
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren40 g
-
water1220 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)300 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
fijn zout½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
-
sjalotten30 g
-
spek plakken, in dunne stukken100 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
fijn zout naar believen
-
bevroren doperwten60 g
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes, om te garneren
Voeding per 1 portie
Calorieën
345 kcal /
1452 kJ
Eiwitten
10.2 g
Vetten
12.4 g
Koolhydraten
47.2 g
Vezels
2.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Voordeel menu's
10 recepten
Benelux
Benelux