Zalm en venkel risotto
TM6 TM5

Zalm en venkel risotto

4.7 ( 52 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 40 g Parmezaanse kaas in stukken
  • 50 g sjalot gehalveerd
  • 150 g venkelknol in stukken
  • 20 g olijfolie
  • 320 g risottorijst
  • 100 g witte wijn
  • 700 g water
  • 1 volle tl visbouillon pasta
    of 1 visbouillon blokje (0,5 l)
  • ½ - 1 tl zout naar smaak
  • 1 tl vers gemalen zwarte peper
  • 1 el geraspte citroenschil
  • 350 g verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)
  • 30 g boter in stukken
  • 1 el verse dille gehakt, als garnering

Voeding
per 1 portie
Calorieën
618 kcal / 2605 kJ
Eiwitten
28 g
Vetten
25 g
Koolhydraten
67 g
Vezels
1.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten