
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas in stukken
- 50 g sjalot gehalveerd
- 150 g venkelknol in stukken
- 20 g olijfolie
- 320 g risottorijst
- 100 g witte wijn
- 700 g water
-
1
volle tl visbouillon pasta
of 1 visbouillon blokje (0,5 l) - ½ - 1 tl zout naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geraspte citroenschil
- 350 g verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)
- 30 g boter in stukken
- 1 el verse dille gehakt, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 618 kcal / 2605 kJ
- Eiwitten
- 28 g
- Vetten
- 25 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Pompoenrisotto met spek
25min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Snelle kaassoufflés
45min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Spinazierisotto met asperges
40min
Viscurry
35min