Zalm en venkel risotto

Zalm en venkel risotto

4.7 52 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties

Ingrediënten

  • Parmezaanse kaas in stukken
    40 g
  • sjalot gehalveerd
    50 g
  • venkelknol in stukken
    150 g
  • olijfolie
    20 g
  • risottorijst
    320 g
  • witte wijn
    100 g
  • water
    700 g
  • visbouillon pasta
    1 volle tl
    1 visbouillon blokje (0,5 l)
  • zout naar smaak
    ½ - 1 tl
  • vers gemalen zwarte peper
    1 tl
  • geraspte citroenschil
    1 el
  • verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)
    350 g
  • boter in stukken
    30 g
  • verse dille gehakt, als garnering
    1 el

Voeding per 1 portie

Calorieën 618 kcal / 2605 kJ
Eiwitten 28 g
Vetten 25 g
Koolhydraten 67 g
Vezels 1.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...