Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 150 g venkelknol, in stukken
- 20 g olijfolie
- 320 g risotto rijst
- 100 g witte wijn
- 700 g water
-
1
volle tl visbouillon pasta
of 1 visbouillon blokje (0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geraspte citroenschil
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 30 g boter, in stukken
- 1 el verse dille, gehakt, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2605 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Pompoenrisotto met spek
25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Spinazierisotto met asperges
40min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Asperge-watermeloen salade
40min
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min