Zalm en venkel risotto
TM5 TM6

Zalm en venkel risotto

4.8 (19 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
  • 50 g sjalot, gehalveerd
  • 150 g venkelknol, in stukken
  • 20 g olijfolie
  • 320 g risotto rijst
  • 100 g witte wijn
  • 700 g water
  • 1 volle tl visbouillon pasta
  • ½ - 1 tl zout, naar smaak
  • 1 tl vers gemalen zwarte peper
  • 1 el geraspte citroenschil
  • 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
  • 30 g boter, in stukken
  • 1 el verse dille, gehakt, als garnering

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2605 kJ / 618 kcal
Eiwitten
28 g
Koolhydraten
67 g
Vetten
25 g
Vezels
1.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen