Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 150 g venkelknol, in stukken
- 20 g olijfolie
- 320 g risotto rijst
- 100 g witte wijn
- 700 g water
-
1
volle tl visbouillon pasta
of 1 visbouillon blokje (0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geraspte citroenschil
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 30 g boter, in stukken
- 1 el verse dille, gehakt, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2605 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Moussaka met linzen
2h 20min
Pompoenrisotto met spek
25min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min