Apparaten en accessoires
Zalm en venkel risotto
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
sjalot gehalveerd50 g
-
venkelknol in stukken150 g
-
olijfolie20 g
-
risottorijst320 g
-
witte wijn100 g
-
water700 g
-
1 visbouillon blokje (0,5 l)visbouillon pasta1 volle tl
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
geraspte citroenschil1 el
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)350 g
-
boter in stukken30 g
-
verse dille gehakt, als garnering1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
2605 kJ /
618 kcal
Vetten
25 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
67 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pompoenrisotto met spek
25min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Boekweit met champignons
25min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Spinazierisotto met asperges
40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min