
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 150 g venkelknol, in stukken
- 20 g olijfolie
- 320 g risotto rijst
- 100 g witte wijn
- 700 g water
-
1
volle tl visbouillon pasta
of 1 visbouillon blokje (0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geraspte citroenschil
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 30 g boter, in stukken
- 1 el verse dille, gehakt, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2605 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Aspergequiche
1u. 10min
Viscurry
35min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Gembersoep met rode paprika
50min
Spaghetti met tonijn
40min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Geen beoordelingen
1u.
Citrus lekkernij
Geen beoordelingen
50min