Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 150 g venkelknol, in stukken
- 20 g olijfolie
- 320 g risotto rijst
- 100 g witte wijn
- 700 g water
-
1
volle tl visbouillon pasta
of 1 visbouillon blokje (0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geraspte citroenschil
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 30 g boter, in stukken
- 1 el verse dille, gehakt, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2605 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Kip-miso stoofpot
1h 45 min
Worst met erwtenrisotto
30 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Pompoenrisotto met spek
25min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min