Apparaten en accessoires
Mosselen in kruidige tomatensaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie85 g
-
½ tl gedroogde pepervlokken, volgens smaakgemalen cayennepeper volgens smaak½ tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt in de schaal1000 g
-
gehakte tomaten, uit blik of vers200 g
-
droge witte wijn100 g
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
1076 kJ /
257 kcal
Vetten
22 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Kabeljauw met citrusboter
50min
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Chocolade en banaan charlotte
Geen beoordelingen
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Bessenschuim
10min