Apparaten en accessoires
Mosselen in kruidige tomatensaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie85 g
-
½ tl gedroogde pepervlokken, volgens smaakgemalen cayennepeper volgens smaak½ tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt in de schaal1000 g
-
gehakte tomaten, uit blik of vers200 g
-
droge witte wijn100 g
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
1076 kJ /
257 kcal
Vetten
22 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Borscht
50min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Arabische kip met couscous
45min
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Couscous met lam en groenten
50min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Gegratineerde coquilles
25min