Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g sjalot, gepeld
- 150 g rode wijn
- 300 g wortelen, in staafjes (1 cm x 7 cm)
- 1 varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 130 g water
- ½ tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt
- 8 jeneverbessen (optioneel)
- 25 g kersenjam
- 20 g boter
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Gehaktbrood
1h 20min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1小时 35 分钟
Kip in perziksaus
40min
Varkenshaasje in papillot
1小时
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min