Apparaten en accessoires
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (optioneel)8
-
25 g rode bessenjamkersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
7 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min
Zalmsoufflé
1u.
Bloemkool met kaas
55min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min