Apparaten en accessoires
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (optioneel)8
-
25 g rode bessenjamkersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
7 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groene pepersaus
20min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Alpengratin
50min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Bloemkool met kaas
55min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min