Apparaten en accessoires
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (optioneel)8
-
25 g rode bessenjamkersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
7 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Bloemkool met kaas
55 Min