Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g sjalot, gepeld
- 150 g rode wijn
- 300 g wortelen, in staafjes (1 cm x 7 cm)
- 1 varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 130 g water
- ½ tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt
- 8 jeneverbessen (optioneel)
- 25 g kersenjam
- 20 g boter
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Cottage pie
1h 10min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Sous-vide octopussalade
Brak ocen
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min