
Apparaten en accessoires
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (optioneel)8
-
kersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
250 kcal /
1047 kJ
Eiwitten
29 g
Vetten
7 g
Koolhydraten
11 g
Vezels
2.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Lamslende met roze pepersaus
45min
Kalkoenburgers
1u. 25min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Courgetteomelet
40min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Zalmsoufflé
1u.