Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g sjalot, gepeld
- 150 g rode wijn
- 300 g wortelen, in staafjes (1 cm x 7 cm)
- 1 varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 130 g water
- ½ tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt
- 8 jeneverbessen (optioneel)
- 25 g kersenjam
- 20 g boter
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Kip in perziksaus
40 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Groen gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Steak Stroganoff
45 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min