Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g sjalot, gepeld
- 150 g rode wijn
- 300 g wortelen, in staafjes (1 cm x 7 cm)
- 1 varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 130 g water
- ½ tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt
- 8 jeneverbessen (optioneel)
- 25 g kersenjam
- 20 g boter
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Groene pepersaus
20 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Geen beoordelingen
Karamel varkensvlees
45 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Steak au Poivre
20 Min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min