
Apparaten en accessoires
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (optioneel)8
-
kersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
250 kcal /
1047 kJ
Eiwitten
29 g
Vetten
7 g
Koolhydraten
11 g
Vezels
2.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux