
Apparaten en accessoires
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (optioneel)8
-
kersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
250 kcal /
1047 kJ
Eiwitten
29 g
Vetten
7 g
Koolhydraten
11 g
Vezels
2.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Concord druivenparels met champagne
Geen beoordelingen
Bloemkool met kaas
55min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Gegratineerde coquilles
25min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min