Apparaten en accessoires
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (optioneel)8
-
25 g rode bessenjamkersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
7 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Zalmsoufflé
1u.
Varkenshaasje in papillot
1u.
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Alpengratin
50min