
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g sjalot gepeld
- 150 g rode wijn
- 300 g wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)
- 1 varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 130 g water
-
½
tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt
of ½ vleesbouillon blokje (voor 0,5 l) - 8 jeneverbessen (optioneel)
-
25
g kersenjam
of 25 g rode bessenjam - 20 g boter
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 250 kcal / 1047 kJ
- Eiwitten
- 29 g
- Vetten
- 7 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g