Apparaten en accessoires
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (optioneel)8
-
25 g rode bessenjamkersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
7 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Steak Stroganoff
45min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Bloemkool met kaas
55min