Apparaten en accessoires
Zalm met venkel
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
gember, vers25 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
water100 g
-
venkelknol in dunne reepjes600 g
-
fijn zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 tl
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
courgette50 g
-
zalmfilet, vers in 6 stukken800 g
-
zout naar eigen smaak
-
graanmosterd20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
1148 kJ /
280 kcal
Vetten
17 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Boter plank met spinaziepesto
10min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Chocolade rijstpudding
1u. 5min
Veelzijdige gladde soep
45min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Quinoapuddings met frambozensaus
Geen beoordelingen
Rode kool met appel
1u. 10min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Bechamelsaus
15min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13u.