
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, gehalveerd
- 25 g verse gember
- 15 g extra vergine olijfolie
- 100 g water
- 600 g venkelknol, in dunne reepjes
- 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 50 g courgette
- 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
- 20 g graanmosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1148 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Mallorcaanse vissoep
40min
Vegetarische bruine rijst
40min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
Geen beoordelingen
10min
Vichyssoise met pasta
Geen beoordelingen
35min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
Geen beoordelingen
30min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Geen beoordelingen
1u. 15min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
35min
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
25min