Zalm met venkel
TM6 TM5 TM31

Zalm met venkel

5.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g uien, gehalveerd
  • 25 g verse gember
  • 15 g extra vergine olijfolie
  • 100 g water
  • 600 g venkelknol, in dunne reepjes
  • 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
  • 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
  • 1 kruidnagel
  • 1 steranijs
  • 50 g courgette
  • 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
  • 20 g graanmosterd

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1148 kJ / 280 kcal
Eiwitten
28 g
Koolhydraten
4 g
Vetten
17 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten