Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, gehalveerd
- 25 g verse gember
- 15 g extra vergine olijfolie
- 100 g water
- 600 g venkelknol, in dunne reepjes
- 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 50 g courgette
- 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
- 20 g graanmosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1148 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Gestoomde aardappelkroon
Nessuna valutazione
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Gevulde vis
1 godz. 50 min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Nessuna valutazione
Koolstoofpot met kalkoen
Nessuna valutazione
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Half bolletje vanille en karamel
Nessuna valutazione
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 godz.