Apparaten en accessoires
Zalm met venkel
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
gember, vers25 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
water100 g
-
venkelknol in dunne reepjes600 g
-
fijn zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 tl
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
courgette50 g
-
zalmfilet, vers in 6 stukken800 g
-
zout naar eigen smaak
-
graanmosterd20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
1148 kJ /
280 kcal
Vetten
17 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Veelzijdige gladde soep
45min
Zalm en venkel risotto
25min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Broccoli-ham omelet
35min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Waterzooi van Kip
1u.
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Klassieke sabayon
15min