Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, gehalveerd
- 25 g verse gember
- 15 g extra vergine olijfolie
- 100 g water
- 600 g venkelknol, in dunne reepjes
- 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 50 g courgette
- 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
- 20 g graanmosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1148 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25 min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min