Apparaten en accessoires
Zalm met venkel
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
gember, vers25 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
water100 g
-
venkelknol in dunne reepjes600 g
-
fijn zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 tl
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
courgette50 g
-
zalmfilet, vers in 6 stukken800 g
-
zout naar eigen smaak
-
graanmosterd20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
1148 kJ /
280 kcal
Vetten
17 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Rode kool met appel
1u. 10min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min