Apparaten en accessoires
Zalm met venkel
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
gember, vers25 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
water100 g
-
venkelknol in dunne reepjes600 g
-
fijn zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 tl
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
courgette50 g
-
zalmfilet, vers in 6 stukken800 g
-
zout naar eigen smaak
-
graanmosterd20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
1148 kJ /
280 kcal
Vetten
17 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mosselen met Frietjes
45min
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Vanillevla met rabarber
50min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Gevulde veggieslakken
45min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min