Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, gehalveerd
- 25 g verse gember
- 15 g extra vergine olijfolie
- 100 g water
- 600 g venkelknol, in dunne reepjes
- 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 50 g courgette
- 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
- 20 g graanmosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1148 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Taart met peer en brie
1h 10 min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Zomerse pastasalade
30 min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Courgettesoep met munt
35 min
Gierst met kip en curry
35 min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2j 15 menit
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min