Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 70 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 700 g courgette, ongeschild, in stukken (± 2 cm)
- 15 g olijfolie
- 500 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, naar eigen smaak
- 60 g verse geitenkaas, type Petit Billy (optioneel)
- 10 - 15 verse muntblaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 431.8 kJ / 104.5 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Romige tomatensoep
25 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Romige courgettensoep
25 min
Mallorcaanse vissoep
40 min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Yoghurt met kokosmelk
15h
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Zalm met venkel
40 min
Sinaasappelconfituur met Campari
1sa 35 dk