Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 70 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 700 g courgette, ongeschild, in stukken (± 2 cm)
- 15 g olijfolie
- 500 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, naar eigen smaak
- 60 g verse geitenkaas, type Petit Billy (optioneel)
- 10 - 15 verse muntblaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 431.8 kJ / 104.5 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Aardappel-preisoep
40 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Butternut en gembersoep
35 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min