Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g uien, gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 30 g olijfolie
- 100 g spek, elk soort in dunne plakjes gesneden
- 250 g oesterzwammen, gesneden
-
1
tl vleesbouillonpasta
of 1 blokje vleesbouillon -
300
g Champagne
of 300 g droge witte wijn - 500 g water
- 300 g risottorijst
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2687.9 kJ / 642.4 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 480.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 godz. 10 min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
Bearnaisesaus
20 min
Granaatappel Mojito
10 min