Risotto met oesterzwam en champagne

Risotto met oesterzwam en champagne

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties

Ingrediënten

  • uien gevierendeeld
    150 g
  • knoflookteentje
    1
  • olijfolie
    30 g
  • spek, elk soort in dunne plakjes gesneden
    100 g
  • oesterzwammen gesneden
    250 g
  • vleesbouillonpasta
    1 tl
    1 blokje vleesbouillon
  • Champagne
    300 g
    300 g droge witte wijn
  • water
    500 g
  • risottorijst
    300 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
    30 g
  • Parmezaanse kaas geraspt
    50 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 642.4 kcal / 2687.9 kJ
Eiwitten 15.3 g
Vetten 27.4 g
Koolhydraten 69.8 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 10.5 g
Natrium 480.9 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...