Apparaten en accessoires
Risotto met oesterzwam en champagne
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
480.9 mg
Eiwitten
15.3 g
Calorieën
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Vetten
27.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
10.5 g
Koolhydraten
69.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1u. 30min
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1u.
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Hainanese kiprijst
1u. 20min