Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g uien, gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 30 g olijfolie
- 100 g spek, elk soort in dunne plakjes gesneden
- 250 g oesterzwammen, gesneden
-
1
tl vleesbouillonpasta
of 1 blokje vleesbouillon -
300
g Champagne
of 300 g droge witte wijn - 500 g water
- 300 g risottorijst
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2687.9 kJ / 642.4 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 480.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Geen beoordelingen
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13sa
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Geen beoordelingen
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Amandelpap
10 Min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Butternut en gembersoep
35 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen