
Apparaten en accessoires
Risotto met oesterzwam en champagne
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
vleesbouillonpasta1 tl
-
Champagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
642.4 kcal /
2687.9 kJ
Eiwitten
15.3 g
Vetten
27.4 g
Koolhydraten
69.8 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
10.5 g
Natrium
480.9 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux