Apparaten en accessoires
Risotto met oesterzwam en champagne
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
480.9 mg
Eiwitten
15.3 g
Calorieën
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Vetten
27.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
10.5 g
Koolhydraten
69.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Risotto met Parmezaanse kaas
30min