Apparaten en accessoires
Risotto met oesterzwam en champagne
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
480.9 mg
Eiwitten
15.3 g
Calorieën
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Vetten
27.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
10.5 g
Koolhydraten
69.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Zuurkool
Geen beoordelingen
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Vanille-ijs
12u.
Gehaktballetjes met Groenten
20min