Apparaten en accessoires
Risotto met oesterzwam en champagne
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
480.9 mg
Eiwitten
15.3 g
Calorieën
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Vetten
27.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
10.5 g
Koolhydraten
69.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Pad Thai
45min
Kokos Dahl
25min
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Kimchi
Geen beoordelingen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Express Aardbeien Dessert
5min