Apparaten en accessoires
Risotto met oesterzwam en champagne
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
480.9 mg
Eiwitten
15.3 g
Calorieën
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Vetten
27.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
10.5 g
Koolhydraten
69.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min
Spaghetti Bolognese
40min
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Roergebakken Groenten
Geen beoordelingen
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Vanille-ijs
12u.