140 jaar Vorwerk

15 recepten

Waarom zou u niet experimenteren met bruisende dranken zoals Champagne, Cava, Prosecco, Espumante, Sekt...? Deze sprankelende bubbels zorgen voor een opwindend plezier bij aperitieven en tijdens feestelijke avonden. Maar waarom zouden we ze niet ook gebruiken in recepten? De bruisende karakter brengt een vleugje lichtheid in sauzen, terwijl het uw gerechten altijd een glamoureuze toets geeft, of het nu als begeleiding bij vis, zeevruchten, vlees, gevogelte of zelfs in een dessert is.Waarom zou u moeten wachten op speciale gelegenheden of feestdagen? Elk diner met vrienden is een perfecte gelegenheid om te vieren en hen te verrassen met een buitengewoon gerecht!

Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles

Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles

1u. 15min

Zeevruchtenrijst

Zeevruchtenrijst

1u. 5min

Gevulde seitanrol met champagnerijst

Gevulde seitanrol met champagnerijst

1u. 45min

Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims

Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims

3u.

Druiven en cava trifle

Druiven en cava trifle

4u. 30min

Champagne crème cake

Champagne crème cake

55min

Champagne en pompelmoes sorbet

Champagne en pompelmoes sorbet

8u. 15min

Hugo spritz

Hugo spritz

25u. 10min

Champagne gelei

Champagne gelei

4u. 30min

Concord druivenparels met champagne

Concord druivenparels met champagne

40min

Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes

Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes

3u. 40min

Stervormige walnootravioli met champagnesaus

Stervormige walnootravioli met champagnesaus

1u. 30min

Zeevruchtennat met champagne

Zeevruchtennat met champagne

1u. 5min

Bosbessenaperitief en garnalencanapés

Bosbessenaperitief en garnalencanapés

5u.

Risotto met oesterzwam en champagne

Risotto met oesterzwam en champagne

35min