
Apparaten en accessoires
Hugo spritz
Voorbereiding. 10min
Totaal 25u. 10min
2 glazen
Ingrediënten
Vlierbessensiroop
-
gedroogde vlierbloesems15 - 20 g
-
water500 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden1
-
suiker500 g
Hugo spritz
-
verse muntblaadjes10
-
mineraal water, bruisend50 g
-
Prosecco wijn200 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden1
Voeding per 1 glas
Calorieën
172 kcal /
719.5 kJ
Eiwitten
0.1 g
Vetten
0 g
Koolhydraten
25.3 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Natrium
0 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
Geen beoordelingen
Paëlla
50min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Rijstpap met tapioca
1u. 10min
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Portugees crème brûlée
25min