Apparaten en accessoires
Hugo spritz
Voorbereiding. 10min
Totaal 25u. 10min
2 glazen
Ingrediënten
Vlierbessensiroop
-
gedroogde vlierbloesems15 - 20 g
-
water500 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden1
-
suiker500 g
Hugo spritz
-
verse muntblaadjes10
-
50 spuitwatermineraal water, bruisend50 g
-
Prosecco wijn200 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Natrium
0 mg
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
719.5 kJ /
172 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
25.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Geen beoordelingen
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Geode cake
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Worstmummies
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min