Apparaten en accessoires
Hugo spritz
Voorbereiding. 10min
Totaal 25u. 10min
2 glazen
Ingrediënten
Vlierbessensiroop
-
gedroogde vlierbloesems15 - 20 g
-
water500 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden1
-
suiker500 g
Hugo spritz
-
verse muntblaadjes10
-
50 spuitwatermineraal water, bruisend50 g
-
Prosecco wijn200 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Natrium
0 mg
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
719.5 kJ /
172 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
25.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Geode cake
Keine Bewertungen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Worstmummies
Keine Bewertungen
Crème anglaise
15 Min
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min