Apparaten en accessoires
Vegan Oesterzwam Shoarma
Voorbereiding. 35min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
Oesterzwammen
-
gerookte paprikapoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen1 tl
-
uienpoeder1 tl
-
kaneel, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gedroogde gemalen gember½ tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
harissa saus20 g
-
olie35 g
-
citroen 10 g sap uitgeperst, dun geraspte schil½
-
ahornsiroop40 g
-
oesterzwam400 g
Yoghurt-muntsaus
-
teentje knoflook1
-
peterselie, vers afgeplukt5 g
-
munt, vers afgeplukt5 g
-
sojamelk yoghurt150 g
-
tahin10 g
-
ahornsiroop5 g
-
olie5 g
-
zout½ tl
Groenten en afwerking
-
rode ui50 g
-
komkommer ontpit, in stukjes (2-3 cm)80 g
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)100 g
-
ijsbergsla in stukken (8-10 cm)130 g
-
tarwebloem tortilla's groot (Ø 30 cm)4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1274 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1560 kJ /
373 kcal
Vetten
17 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Vegetarische chili
35min
Soba noodle mee goreng
40min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Nyonya kip-curry bun
Geen beoordelingen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Dadel- en Haverdrank
20min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min