Apparaten en accessoires
Vegan Oesterzwam Shoarma
Voorbereiding. 35min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
Oesterzwammen
-
gerookte paprikapoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen1 tl
-
uienpoeder1 tl
-
kaneel, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gedroogde gemalen gember½ tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
harissa saus20 g
-
olie35 g
-
citroen 10 g sap uitgeperst, dun geraspte schil½
-
ahornsiroop40 g
-
oesterzwam400 g
Yoghurt-muntsaus
-
teentje knoflook1
-
peterselie, vers afgeplukt5 g
-
munt, vers afgeplukt5 g
-
sojamelk yoghurt150 g
-
tahin10 g
-
ahornsiroop5 g
-
olie5 g
-
zout½ tl
Groenten en afwerking
-
rode ui50 g
-
komkommer ontpit, in stukjes (2-3 cm)80 g
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)100 g
-
ijsbergsla in stukken (8-10 cm)130 g
-
tarwebloem tortilla's groot (Ø 30 cm)4
Voeding per 1 portie
Calorieën
373 kcal /
1560 kJ
Eiwitten
10 g
Vetten
17 g
Koolhydraten
50 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
3 g
Natrium
1274 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Wij vieren onze eigenheid
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Aubergine Massaman Curry
Geen beoordelingen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Geen beoordelingen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Vegetarische chili
35min
Gestoomde Chinese groenten
30min
Vegan moussaka
1u. 50min
Vegan boter
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Paneer tikka pizza
Geen beoordelingen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Iers sodabrood
Geen beoordelingen