Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto

Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
4 porties

Ingrediënten

Aardappelen schillen
  • nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
    600 g
  • water
    600 g
Dille-pesto
  • rode uien gehalveerd
    50 g
  • Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)
    60 g
  • pijnboompitten
    50 g
  • extra vergine olijfolie
    60 g
  • verse dille
    25 - 30 g
  • kappertjes op azijn
    20 g
  • vers geperst citroensap
    10 g
  • Griekse yoghurt
    150 g
  • zout
    ¼ tl
  • gemalen zwarte peper
    ¼ tl
Salade van nieuwe aardappelen en asperges
  • eieren
    5
  • water
    1300 g
  • groene asperges uiteinden bijgesneden, in tweeën of in drieën gesneden
    400 g
  • komkommer (optioneel) in schijfjes (2 mm)
    150 g
  • pijnboompitten (optioneel) geroosterd, als afwerking

Voeding per 1 portie

Calorieën 528 kcal / 2209.2 kJ
Eiwitten 22.9 g
Vetten 32.8 g
Koolhydraten 39.1 g
Vezels 6.4 g
Verzadigd vet 7.1 g
Natrium 595.8 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...