Apparaten en accessoires
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Aardappelen schillen
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)600 g
-
water600 g
Dille-pesto
-
rode uien gehalveerd50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)60 g
-
pijnboompitten50 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
verse dille25 - 30 g
-
kappertjes op azijn20 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
Griekse yoghurt150 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Salade van nieuwe aardappelen en asperges
-
eieren5
-
water1300 g
-
groene asperges uiteinden bijgesneden, in tweeën of in drieën gesneden400 g
-
komkommer (optioneel) in schijfjes (2 mm)150 g
-
pijnboompitten (optioneel) geroosterd, als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
595.8 mg
Eiwitten
22.9 g
Calorieën
2209.2 kJ /
528 kcal
Vetten
32.8 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
7.1 g
Koolhydraten
39.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1u. 15min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Paksoi en ham rijst
40min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Kip met romige groenten saus
50min
Snelle regenboogsalade
10min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Kip met amandelen
25min