Apparaten en accessoires
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Aardappelen schillen
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)600 g
-
water600 g
Dille-pesto
-
rode uien gehalveerd50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)60 g
-
pijnboompitten50 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
verse dille25 - 30 g
-
kappertjes op azijn20 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
Griekse yoghurt150 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Salade van nieuwe aardappelen en asperges
-
eieren5
-
water1300 g
-
groene asperges uiteinden bijgesneden, in tweeën of in drieën gesneden400 g
-
komkommer (optioneel) in schijfjes (2 mm)150 g
-
pijnboompitten (optioneel) geroosterd, als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
595.8 mg
Eiwitten
22.9 g
Calorieën
2209.2 kJ /
528 kcal
Vetten
32.8 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
7.1 g
Koolhydraten
39.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Geen beoordelingen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Bloemkool korma
2u. 20min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Boterhammen met spinazie pesto
1u. 55min