
Apparaten en accessoires
Linzencurry en gestoomde pompoen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 15min
8 porties
Ingrediënten
-
komijnzaden (10 g)3 volle tl
-
korianderzaden (10 g)4 volle tl
-
zout1 ½ tl
-
verse koriander30 g
-
verse kokosnoot (optioneel) in stukken (2-3 cm)50 g
-
boter in stukken80 g
-
uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
gemalen cayennepeper½ - ¾ tl
-
pompoen zaadlijsten verwijderd, in 8 stukken met schil1000 - 1200 g
-
linzen groen, bruin of Puy300 g
-
water1000 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in grove blokjes (1-2 cm)250 - 300 g
-
crème fraîche (optioneel)130 g
-
verse koriander plus extra als garnituur
Voeding per 1 portie
Calorieën
358 kcal /
1504 kJ
Eiwitten
13 g
Vetten
17 g
Koolhydraten
33 g
Vezels
10.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux