Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 volle tl komijnzaden (10 g)
- 4 volle tl korianderzaden (10 g)
- 1 ½ tl zout
- 30 g verse koriander
-
50
g verse kokosnoot, in stukken (2-3 cm)
(optioneel)
of 3 volle el gedroogde, geraspte kokosnoot (15 g) (optioneel) - 80 g boter, in stukken
- 300 g uien, in stukken
- 2 teentjes knoflook
-
½ - ¾
tl gemalen cayennepeper
of 1 - 2 verse groene chilipeper (6-8 cm long), zaadlijsten verwijderd -
1000 - 1200
g pompoen, zaadlijsten verwijderd, in 8 stukken met schil
of 1000 - 1200 g butternut pompoen, zaadlijsten verwijderd, in 8 stukken met schil - 300 g linzen, groen, bruin of Puy
- 1000 g water
- 250 - 300 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt, in grove blokjes (1-2 cm)
- 130 g crème fraîche (optioneel)
- verse koriander, plus extra als garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1504 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linzensoep met spinazie
50min
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Chili non Carne
1h
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 godz. 50 min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Moussaka met linzen
2h 20min