Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 volle tl komijnzaden (10 g)
- 4 volle tl korianderzaden (10 g)
- 1 ½ tl zout
- 30 g verse koriander
-
50
g verse kokosnoot, in stukken (2-3 cm)
(optioneel)
of 3 volle el gedroogde, geraspte kokosnoot (15 g) (optioneel) - 80 g boter, in stukken
- 300 g uien, in stukken
- 2 teentjes knoflook
-
½ - ¾
tl gemalen cayennepeper
of 1 - 2 verse groene chilipeper (6-8 cm long), zaadlijsten verwijderd -
1000 - 1200
g pompoen, zaadlijsten verwijderd, in 8 stukken met schil
of 1000 - 1200 g butternut pompoen, zaadlijsten verwijderd, in 8 stukken met schil - 300 g linzen, groen, bruin of Puy
- 1000 g water
- 250 - 300 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt, in grove blokjes (1-2 cm)
- 130 g crème fraîche (optioneel)
- verse koriander, plus extra als garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1504 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Suikervrij bananenbrood
1 godz. 15 min
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Boekweit met champignons
25 min
Vegetarische bonenburger
1h 20 min
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Linzensoep met spinazie
50 min
Indiase groentencurry
50 min