
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 volle tl komijnzaden (10 g)
- 4 volle tl korianderzaden (10 g)
- 1 ½ tl zout
- 30 g verse koriander
-
50
g verse kokosnoot, in stukken (2-3 cm)
(optioneel)
of 3 volle el gedroogde, geraspte kokosnoot (15 g) (optioneel) - 80 g boter, in stukken
- 300 g uien, in stukken
- 2 teentjes knoflook
-
½ - ¾
tl gemalen cayennepeper
of 1 - 2 verse groene chilipeper (6-8 cm long), zaadlijsten verwijderd -
1000 - 1200
g pompoen, zaadlijsten verwijderd, in 8 stukken met schil
of 1000 - 1200 g butternut pompoen, zaadlijsten verwijderd, in 8 stukken met schil - 300 g linzen, groen, bruin of Puy
- 1000 g water
- 250 - 300 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt, in grove blokjes (1-2 cm)
- 130 g crème fraîche (optioneel)
- verse koriander, plus extra als garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1504 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Linzensoep met spinazie
50min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Indiase groentencurry
50min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Hummus van rode biet
10min
Vegetarische chili
1h 5min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen