
Apparaten en accessoires
Linzencurry en gestoomde pompoen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 15min
8 porties
Ingrediënten
-
komijnzaden (10 g)3 volle tl
-
korianderzaden (10 g)4 volle tl
-
zout1 ½ tl
-
verse koriander30 g
-
verse kokosnoot (optioneel) in stukken (2-3 cm)50 g
-
boter in stukken80 g
-
uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
gemalen cayennepeper½ - ¾ tl
-
pompoen zaadlijsten verwijderd, in 8 stukken met schil1000 - 1200 g
-
linzen groen, bruin of Puy300 g
-
water1000 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in grove blokjes (1-2 cm)250 - 300 g
-
crème fraîche (optioneel)130 g
-
verse koriander plus extra als garnituur
Voeding per 1 portie
Calorieën
358 kcal /
1504 kJ
Eiwitten
13 g
Vetten
17 g
Koolhydraten
33 g
Vezels
10.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Ratatouille
40min
Boekweit met champignons
25min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Linzensoep met spinazie
50min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Chili non Carne
1u.
Vegetarische chili
1u. 5min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Moussaka met linzen
2u. 20min
Indiase groentencurry
50min