Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sinaasappel zalm
- 1 klein stukje verse gember (ong. 5 g)
- 1 sinaasappel, zeste en sap
- 40 g sojasaus
- 2 teentjes knoflook
-
1
verse zalmfilet, ontveld (ong. 600 g)
of 1 bevroren zalmfilet, ontveld, ontdooid (ong. 600 g) - 5 takjes verse tijm
Broccoli 'couscous'
- 550 g broccoliroosjes
- 10 g boter
- 20 g olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 tl paprikapoeder
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 50 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Pompoenrisotto met spek
25 min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 godz. 25 min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Zalm en venkel risotto
25 min