
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sinaasappel zalm
- 1 klein stukje verse gember (ong. 5 g)
- 1 sinaasappel, zeste en sap
- 40 g sojasaus
- 2 teentjes knoflook
-
1
verse zalmfilet, ontveld (ong. 600 g)
of 1 bevroren zalmfilet, ontveld, ontdooid (ong. 600 g) - 5 takjes verse tijm
Broccoli 'couscous'
- 550 g broccoliroosjes
- 10 g boter
- 20 g olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 tl paprikapoeder
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 50 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Alles tonenZalm en venkel risotto
25min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Viskoekjes met een lekker slaatje
30min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min