Apparaten en accessoires
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portie
Ingrediënten
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portie
Natrium
422 mg
Eiwitten
37 g
Calorieën
5694 kJ /
1361 kcal
Vetten
44 g
Vezels
28 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
212 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zomer BBQ
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Geode cake
Pas d’évaluation
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Chorizo Quiche
2h 30min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Kracht Muesli
25min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min