Apparaten en accessoires
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portie
Ingrediënten
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portie
Natrium
422 mg
Eiwitten
37 g
Calorieën
5694 kJ /
1361 kcal
Vetten
44 g
Vezels
28 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
212 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Geen beoordelingen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Vegetarische chili
35min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Geen beoordelingen
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Aromatische kipcurry
1u.
Zoetzure tempé
50min
Thaise rode curry
1u.