
Apparaten en accessoires
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portie
Ingrediënten
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Voeding per 4 portie
Natrium
422 mg
Eiwitten
37 g
Calorieën
5694 kJ /
1361 kcal
Vetten
44 g
Vezels
28 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
212 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Zomer BBQ
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bolognesesaus
1u. 15min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1u.
Paëlla
50min
Japanse Ramen Noedelsoep
1u. 40min
Shakshuka
50min
Hummus
5min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Geen beoordelingen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen