Apparaten en accessoires
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portie
Ingrediënten
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portie
Natrium
422 mg
Eiwitten
37 g
Calorieën
5694 kJ /
1361 kcal
Vetten
44 g
Vezels
28 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
212 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Vegetarische chili
35min
Hummus
5min
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen