Walnotenrisotto met gebakken tomaten

Walnotenrisotto met gebakken tomaten

4.6 42 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties

Ingrediënten

Gebakken tomaten
  • uien gehalveerd
    100 g
  • teentje knoflook
    1
  • bruine suiker
    1 tl
  • zout
    1 tl
  • gemalen peper
    ½ tl
  • verse tijm geplukt, en iets meer om te garneren
    6 takjes
  • olijfolie
    50 g
  • kerstomaten gehalveerd
    400 g
Walnotenrisotto en afwerking
  • walnoot, gehalveerd
    80 g
  • ui gehalveerd
    1
  • olijfolie
    40 g
  • risottorijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)
    320 g
  • water
    800 g
  • groentebouillonpasta vegan
    1 ½ volle tl
    1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), vegan
  • zout
    ½ tl
  • gemalen peper
    ½ tl
  • citroenschil, geraspt
    1 tl

Voeding per 1 portie

Calorieën 661 kcal / 2767 kJ
Eiwitten 11 g
Vetten 36 g
Koolhydraten 71 g
Vezels 4.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...