
Apparaten en accessoires
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Gebakken tomaten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
bruine suiker1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
verse tijm geplukt, en iets meer om te garneren6 takjes
-
olijfolie50 g
-
kerstomaten gehalveerd400 g
Walnotenrisotto en afwerking
-
walnoot, gehalveerd80 g
-
ui gehalveerd1
-
olijfolie40 g
-
risottorijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)320 g
-
water800 g
-
groentebouillonpasta vegan1 ½ volle tl
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
citroenschil, geraspt1 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
661 kcal /
2767 kJ
Eiwitten
11 g
Vetten
36 g
Koolhydraten
71 g
Vezels
4.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Boekweit met champignons
25min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Pompoenrisotto met spek
25min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Zalm en venkel risotto
25min
Spinazierisotto met asperges
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min