
Apparaten en accessoires
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Gebakken tomaten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
bruine suiker1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
verse tijm geplukt, en iets meer om te garneren6 takjes
-
olijfolie50 g
-
kerstomaten gehalveerd400 g
Walnotenrisotto en afwerking
-
walnoot, gehalveerd80 g
-
ui gehalveerd1
-
olijfolie40 g
-
risottorijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)320 g
-
water800 g
-
groentebouillonpasta vegan1 ½ volle tl
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
citroenschil, geraspt1 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
661 kcal /
2767 kJ
Eiwitten
11 g
Vetten
36 g
Koolhydraten
71 g
Vezels
4.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux