Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gebakken tomaten
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 1 tl bruine suiker
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 6 takjes verse tijm geplukt, en iets meer om te garneren
- 50 g olijfolie
- 400 g kerstomaten, gehalveerd
Walnotenrisotto en afwerking
- 80 g walnoot, gehalveerd
- 1 ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 320 g risotto rijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)
- 800 g water
-
1 ½
volle tl groentebouillonpasta, vegan
of 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), vegan - ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 1 tl citroenschil, geraspt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2767 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinazierisotto met asperges
40min
Pompoenrisotto met spek
25min
Boekweit met champignons
25min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3小时 15 分钟
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Zalm en venkel risotto
25min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Gnocchi Tricolore
35 Min