Walnotenrisotto met gebakken tomaten
TM6 TM5

Walnotenrisotto met gebakken tomaten

4.6 ( 42 beoordelingen )

Ingrediënten

Gebakken tomaten

  • 100 g uien gehalveerd
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tl bruine suiker
  • 1 tl zout
  • ½ tl gemalen peper
  • 6 takjes verse tijm geplukt, en iets meer om te garneren
  • 50 g olijfolie
  • 400 g kerstomaten gehalveerd

Walnotenrisotto en afwerking

  • 80 g walnoot, gehalveerd
  • 1 ui gehalveerd
  • 40 g olijfolie
  • 320 g risottorijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)
  • 800 g water
  • 1 ½ volle tl groentebouillonpasta vegan
    of 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) vegan
  • ½ tl zout
  • ½ tl gemalen peper
  • 1 tl citroenschil, geraspt

Voeding
per 1 portie
Calorieën
661 kcal / 2767 kJ
Eiwitten
11 g
Vetten
36 g
Koolhydraten
71 g
Vezels
4.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten