Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rode splitlinzen
- 500 g water
- 120 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 400 g aubergine
- 50 g olijfolie
- 200 g ui, gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
- 1 paprika, groen of rood, in stukken (ca. 150 g)
- 400 g tomaten uit blik, inclusief het sap
- 120 g rode wijn
- 1 el gedroogde oregano
- 1 tl gemalen gember
- 1 - 2 tl zout, naar smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 40 g boter, en meer voor het invetten
- 500 g melk
- 40 g bloem
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1917 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 7.3 g
Alternatieve recepten
Indiase groentencurry
50min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 Std. 45 Min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 Min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Linzensoep met spinazie
50min