Apparaten en accessoires
Moussaka met linzen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
6 porties
Ingrediënten
-
rode splitlinzen200 g
-
water500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken120 g
-
aubergine400 g
-
olijfolie50 g
-
ui gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook3
-
paprika groen of rood, in stukken (ca. 150 g)1
-
tomaten uit blik inclusief het sap400 g
-
rode wijn120 g
-
gedroogde oregano1 el
-
gemalen gember1 tl
-
zout naar smaak1 - 2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
boter en meer voor het invetten40 g
-
melk500 g
-
bloem40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21 g
Calorieën
1917 kJ /
458 kcal
Vetten
25 g
Vezels
7.3 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Goulash van linzen en champignons
45min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Spinazierisotto met asperges
40min
Indiase groentencurry
50min
Chili non Carne
1u.
Geroerbakte groenten
10min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min