Apparaten en accessoires
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas (optioneel) in blokjes (3 cm)50 g
-
gemengde noten bv. pistaches, pijnboompitten en amandelen120 g
-
kaneel½ tl
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen gember½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma½ tl
-
bloemkool in roosjes (3 cm)700 g
-
teentjes knoflook2
-
lente-uitjes in vier gesneden4
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes8 takjes
-
koriander alleen de blaadjes8 takjes
-
verse champignons in schijfjes200 g
-
witte wijn30 g
-
water500 g
-
zoete aardappelen in stukken (1-2 cm)300 g
-
krenten (facultatief)50 g
-
verse babyspinazie grof gehakt80 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit in reepjes12
-
fijn zout naar believen½ tl
-
vers gemalen zwarte peper naar believen½ tl
-
extra vergine olijfolie (optioneel)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
19.3 g
Calorieën
1721 kJ /
409 kcal
Vetten
22.3 g
Vezels
12.5 g
Koolhydraten
27.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Verse zomerse loempia’s
30min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Snelle regenboogsalade
10min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2u. 30min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Rode bietensalade
10min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Koolsla
10min