
Apparaten en accessoires
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas (optioneel) in blokjes (3 cm)50 g
-
gemengde noten bv. pistaches, pijnboompitten en amandelen120 g
-
kaneel½ tl
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen gember½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
gedroogd gemalen kurkuma½ tl
-
bloemkool in roosjes (3 cm)700 g
-
teentjes knoflook2
-
lente-uitjes in vier gesneden4
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes8 takjes
-
koriander alleen de blaadjes8 takjes
-
verse champignons in schijfjes200 g
-
witte wijn30 g
-
water500 g
-
zoete aardappelen in stukken (1-2 cm)300 g
-
krenten (facultatief)50 g
-
verse babyspinazie grof gehakt80 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit in reepjes12
-
fijn zout naar believen½ tl
-
vers gemalen zwarte peper naar believen½ tl
-
extra vergine olijfolie (optioneel)30 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
409 kcal /
1721 kJ
Eiwitten
19.3 g
Vetten
22.3 g
Koolhydraten
27.7 g
Vezels
12.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Asperge-watermeloen salade
40min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Salade van gehakte groenten
10min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Rode bietensalade
10min
Koolsla
10min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min