Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 70 g balsamicoazijn
- 80 g witte wijn
- 80 g honing
- 20 g Dijon mosterd
- 1 el verse rozemarijn, alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)
- ½ tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 500 g courgettes, geheel
- 1 el citroensap, vers geperst
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagnerolletjes
Geen beoordelingen
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Champignontaart
Geen beoordelingen
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Pompoenrisotto met spek
25min