Apparaten en accessoires
Balsamicozalm met courgettenoedels
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie1 el
-
balsamicoazijn70 g
-
witte wijn80 g
-
honing80 g
-
Dijon mosterd20 g
-
verse rozemarijn alleen de blaadjes1 el
-
teentje knoflook1
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (150 g elk)verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)4
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
courgettes geheel500 g
-
citroensap, vers geperst1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
1837 kJ /
439 kcal
Vetten
22 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Pekingeend
45min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Vislasagne met courgette
1u.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min