Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 70 g balsamicoazijn
- 80 g witte wijn
- 80 g honing
- 20 g Dijon mosterd
- 1 el verse rozemarijn, alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)
- ½ tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 500 g courgettes, geheel
- 1 el citroensap, vers geperst
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gembersoep met rode paprika
50 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Beef laab
1h 5min
Zalm met waterkerskorst
Pas d’évaluation
Chilli con carne
35 Min
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 Min
Courgetteomelet
40 Min
Gemarineerde paprika's
Pas d’évaluation
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Paprika's in zoetzure saus
30 Min