Apparaten en accessoires
Balsamicozalm met courgettenoedels
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie1 el
-
balsamicoazijn70 g
-
witte wijn80 g
-
honing80 g
-
Dijon mosterd20 g
-
verse rozemarijn alleen de blaadjes1 el
-
teentje knoflook1
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (150 g elk)verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)4
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
courgettes geheel500 g
-
citroensap, vers geperst1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
1837 kJ /
439 kcal
Vetten
22 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoenrisotto met spek
25min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Boekweit met champignons
25min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Zalm en venkel risotto
25min
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Chili van rund met citroenfeta
45min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min