
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 70 g balsamicoazijn
- 80 g witte wijn
- 80 g honing
- 20 g Dijon mosterd
- 1 el verse rozemarijn, alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)
- ½ tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 500 g courgettes, geheel
- 1 el citroensap, vers geperst
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Ragù met papardelle
1u. 45min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Guacamole
5min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Hornazo
Geen beoordelingen
2u. 15min