Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 70 g balsamicoazijn
- 80 g witte wijn
- 80 g honing
- 20 g Dijon mosterd
- 1 el verse rozemarijn, alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)
- ½ tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 500 g courgettes, geheel
- 1 el citroensap, vers geperst
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Vislasagne met courgette
1 godz.
Zalmtartaar
10min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Salade met kip en spelt
1 godz. 15 min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 godz. 25 min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Bearnaisesaus
15min