
Apparaten en accessoires
Balsamicozalm met courgettenoedels
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie1 el
-
balsamicoazijn70 g
-
witte wijn80 g
-
honing80 g
-
Dijon mosterd20 g
-
verse rozemarijn alleen de blaadjes1 el
-
teentje knoflook1
-
verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)4
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
courgettes geheel500 g
-
citroensap, vers geperst1 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
439 kcal /
1837 kJ
Eiwitten
33 g
Vetten
22 g
Koolhydraten
22 g
Vezels
1.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kipfilets pizzaiola
55min
Vislasagne met courgette
1u.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Viscurry
35min