
Apparaten en accessoires
Kippenborstfilet met topping van courgette
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
240 kcal /
1004 kJ
Eiwitten
25 g
Vetten
13.9 g
Koolhydraten
4 g
Vezels
1.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Boter plank met spinaziepesto
10 Min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Quinoasalade
40 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min