Apparaten en accessoires
Kippenborstfilet met topping van courgette
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
1004 kJ /
240 kcal
Vetten
13.9 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Fruitpapje met ontbijtgranen
Geen beoordelingen
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Kip met rode paprika
1u. 5min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Waterzooi van Kip
1u.