Apparaten en accessoires
Kippenborstfilet met topping van courgette
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
1004 kJ /
240 kcal
Vetten
13.9 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Ratatouille
40min
Eenvoudige appeltaart
45min
Broccoli-ham omelet
35min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Taart van appelcrumble en meringue
2u.
Tomaat basilicum spread
5min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min