Kippenborstfilet met topping van courgette

Kippenborstfilet met topping van courgette

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties

Ingrediënten

  • uien in stukken
    50 g
  • wortelen in stukken (2-3 cm)
    100 g
  • courgettes in schijfjes
    300 g
  • extra vergine olijfolie
    50 g
  • kippenfilets horizontaal doorgesneden
    400 g
  • water
    500 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 240 kcal / 1004 kJ
Eiwitten 25 g
Vetten 13.9 g
Koolhydraten 4 g
Vezels 1.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...