Apparaten en accessoires
Kippenborstfilet met topping van courgette
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
1004 kJ /
240 kcal
Vetten
13.9 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Alpengratin
50min
Vichyssoise met pasta
35min
Broccoli-ham omelet
35min
Paksoi en ham rijst
40min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen
Kruiden en Cashew dip
8u. 10min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min