Apparaten en accessoires
Bloemkool-spinazie lasagne
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
6 porties
Ingrediënten
Bloemkool gehakt
-
ui gehalveerd140 g
-
teentje knoflook1
-
koolzaadolie30 g
-
bloemkool in stukken600 g
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
paprikapoeder1 ½ tl
-
1 ½ tl gedroogde marjolein, en iets meer om te bestrooienpizza kruidenmix en iets meer om te bestrooien1 ½ tl
Bechamelsaus en afwerking
-
600 g rijstmelk, ongezoethavermoutdrank ongezoet600 g
-
veganistische margarine om in te vetten50 g
-
bloem80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
gedroogde lasagnevellen van harde tarwe (zonder ei)200 g
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgeknijpt (zie tip)230 g
-
tomaten in plakjes3
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12 g
Calorieën
1587 kJ /
379 kcal
Vetten
14 g
Vezels
9.3 g
Koolhydraten
46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Fideuá van groenten
40 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min