Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bloemkool gehakt
- 140 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 30 g koolzaadolie
- 600 g bloemkool, in stukken
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen peper
- 1 ½ tl paprikapoeder
-
1 ½
tl pizza kruidenmix, en iets meer om te bestrooien
of 1 ½ tl gedroogde marjolein, en iets meer om te bestrooien
Bechamelsaus en afwerking
-
600
g havermoutdrank, ongezoet
of 600 g rijstmelk, ongezoet - 50 g veganistische margarine, om in te vetten
- 80 g bloem
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 200 g gedroogde lasagnevellen van harde tarwe (zonder ei)
- 230 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid en uitgeknijpt (zie tip)
- 3 tomaten, in plakjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1587 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30 min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Veenbes & rode biet koekjes
Geen beoordelingen
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Balletjes met aubergines
1h
Vislasagne met courgette
1h