Apparaten en accessoires
Zomerse pastasalade
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
200 g perziken, in kwartenabrikozen in kwarten200 g
-
rode uien in kwarten70 g
-
kerstomaten gehalveerd (zie variatie)250 g
-
bindsla of Romeinse sla In stukken gescheurd180 - 200 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta kort250 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
verse basilicumbladeren en iets meer om af te werken10 g
-
citroensap10 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
rode chilivlokken2 snuifjes
-
zout2 - 3 snuifjes
-
burrata (± 50 g stuk) (zie variatie)4
-
stokbrood (optioneel) diagonaal doorgesneden en gegrild
-
gemengde zaden (optioneel) om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1195 mg
Eiwitten
25.3 g
Calorieën
2116 kJ /
505.8 kcal
Vetten
27.2 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
12.1 g
Koolhydraten
40.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Miso Udon Noedels
20min
Broccoli-ham omelet
35min
Courgette en ham lasagne
1u. 5min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Familie kip galette
1u. 55min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min