
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g abrikozen in kwarten
of 200 g perziken in kwarten - 70 g rode uien in kwarten
- 250 g kerstomaten gehalveerd (zie variatie)
- 180 - 200 g bindsla of Romeinse sla In stukken gescheurd
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 250 g droge pasta kort
- 1 teentje knoflook
- 30 g Parmezaanse kaas in stukken
- 10 g verse basilicumbladeren en iets meer om af te werken
- 10 g citroensap
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes rode chilivlokken
- 2 - 3 snuifjes zout
- 4 burrata (± 50 g stuk) (zie variatie)
- stokbrood diagonaal doorgesneden en gegrild (optioneel)
- gemengde zaden om te bestrooien (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 505.8 kcal / 2116 kJ
- Eiwitten
- 25.3 g
- Vetten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Natrium
- 1195 mg