Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g abrikozen, in kwarten
of 200 g perziken, in kwarten - 70 g rode uien, in kwarten
- 250 g kerstomaten, gehalveerd (zie variatie)
- 180 - 200 g bindsla of Romeinse sla, In stukken gescheurd
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 250 g droge pasta, kort
- 1 teentje knoflook
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 10 g verse basilicumbladeren, en iets meer om af te werken
- 10 g citroensap
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes rode chilivlokken
- 2 - 3 snuifjes zout
- 4 burrata (± 50 g stuk) (zie variatie)
- stokbrood, diagonaal doorgesneden en gegrild (optioneel)
- gemengde zaden, om te bestrooien (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2116 kJ / 505.8 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1195 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Citroen-kokos bliss balletjes
No ratings
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Zalm met venkel
40 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.