Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 takjes koriander, alleen de blaadjes
- 4 takjes peterselie, alleen de blaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 150 g ui (1 ui), gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 2 tl kaneel
- 1 tl gemalen gember
-
2
snuifjes saffraan, gemalen
of ½ tl saffraan draadjes -
¼
tl paprika, gerookt, gemalen
of ¼ tl zoete paprikapoeder - 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
-
800
g rundvlees topside steak, getrimd en in blokjes (3 cm)
of 800 g rundvlees biefstuk, in blokjes (3 cm) -
1 - 2
el groentebouillon, naar believen
of 1 - 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 2 tl bloem
- ½ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
-
300
g couscous parels
of 300 g couscous, medium korrels - 900 g water
- 180 g wortelen, in stukken (1-2 cm)
- 220 g raap, in stukken (1-2 cm)
- 250 g courgette, in stukken (1-2 cm)
- 100 g rozijnen
- 240 g witte kikkererwten, uit blik, gespoeld en uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4467 kJ / 1063 kcal
- Eiwitten
- 86.3 g
- Koolhydraten
- 99.5 g
- Vetten
- 32.7 g
- Vezels
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Balletjes met aubergines
1 Std.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Cholent
Geen beoordelingen
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 Std. 20 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.