Apparaten en accessoires
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
koriander alleen de blaadjes4 takjes
-
peterselie alleen de blaadjes4 takjes
-
teentjes knoflook2
-
ui (1 ui), gehalveerd150 g
-
olijfolie40 g
-
kaneel2 tl
-
gemalen gember1 tl
-
½ tl saffraan draadjessaffraan, gemalen2 snuifjes
-
¼ tl zoete paprikapoederpaprika, gerookt, gemalen¼ tl
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
800 g rundvlees biefstuk, in blokjes (3 cm)rundvlees topside steak getrimd en in blokjes (3 cm)800 g
-
1 - 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillon naar believen1 - 2 el
-
bloem2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
300 g couscous, medium, korrelscouscous parels300 g
-
water900 g
-
wortelen in stukken (1-2 cm)180 g
-
raap in stukken (1-2 cm)220 g
-
courgette in stukken (1-2 cm)250 g
-
rozijnen100 g
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt240 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
86.3 g
Calorieën
4467 kJ /
1063 kcal
Vetten
32.7 g
Vezels
15.1 g
Koolhydraten
99.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Cholent
Geen beoordelingen
Lamscurry
1u.
Bibimbap burrito
45min
Slowcooken kalfsstoofpot
2u. 10min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Brood van gierstmeel
2u. 35min