Apparaten en accessoires
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
koriander alleen de blaadjes4 takjes
-
peterselie alleen de blaadjes4 takjes
-
teentjes knoflook2
-
ui (1 ui), gehalveerd150 g
-
olijfolie40 g
-
kaneel2 tl
-
gemalen gember1 tl
-
½ tl saffraan draadjessaffraan, gemalen2 snuifjes
-
¼ tl zoete paprikapoederpaprika, gerookt, gemalen¼ tl
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
800 g rundvlees biefstuk, in blokjes (3 cm)rundvlees topside steak getrimd en in blokjes (3 cm)800 g
-
1 - 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillon naar believen1 - 2 el
-
bloem2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
300 g couscous, medium, korrelscouscous parels300 g
-
water900 g
-
wortelen in stukken (1-2 cm)180 g
-
raap in stukken (1-2 cm)220 g
-
courgette in stukken (1-2 cm)250 g
-
rozijnen100 g
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt240 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
86.3 g
Calorieën
4467 kJ /
1063 kcal
Vetten
32.7 g
Vezels
15.1 g
Koolhydraten
99.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tunesische Chorba
45min
Lamscurry
1u.
Turkse moussaka
1u. 10min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Arabische kip met couscous
45min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Couscous met lam en groenten
50min
Azteca taart
1u.
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min