Apparaten en accessoires
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
koriander alleen de blaadjes4 takjes
-
peterselie alleen de blaadjes4 takjes
-
teentjes knoflook2
-
ui (1 ui), gehalveerd150 g
-
olijfolie40 g
-
kaneel2 tl
-
gemalen gember1 tl
-
½ tl saffraan draadjessaffraan, gemalen2 snuifjes
-
¼ tl zoete paprikapoederpaprika, gerookt, gemalen¼ tl
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
800 g rundvlees biefstuk, in blokjes (3 cm)rundvlees topside steak getrimd en in blokjes (3 cm)800 g
-
1 - 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillon naar believen1 - 2 el
-
bloem2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
300 g couscous, medium, korrelscouscous parels300 g
-
water900 g
-
wortelen in stukken (1-2 cm)180 g
-
raap in stukken (1-2 cm)220 g
-
courgette in stukken (1-2 cm)250 g
-
rozijnen100 g
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt240 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
86.3 g
Calorieën
4467 kJ /
1063 kcal
Vetten
32.7 g
Vezels
15.1 g
Koolhydraten
99.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tajine van lam met abrikozen en honing
1u. 30min
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Gekruide lamstaart
40min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Kipfilets pizzaiola
55min
Couscous met lam en groenten
50min
Miso Udon Noedels
20min