
Apparaten en accessoires
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
koriander alleen de blaadjes4 takjes
-
peterselie alleen de blaadjes4 takjes
-
teentjes knoflook2
-
ui (1 ui), gehalveerd150 g
-
olijfolie40 g
-
kaneel2 tl
-
gemalen gember1 tl
-
saffraan, gemalen2 snuifjes
-
paprika, gerookt, gemalen¼ tl
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
rundvlees topside steak getrimd en in blokjes (3 cm)800 g
-
groentebouillon naar believen1 - 2 el
-
bloem2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
couscous parels300 g
-
water900 g
-
wortelen in stukken (1-2 cm)180 g
-
raap in stukken (1-2 cm)220 g
-
courgette in stukken (1-2 cm)250 g
-
rozijnen100 g
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt240 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
1063 kcal /
4467 kJ
Eiwitten
86.3 g
Vetten
32.7 g
Koolhydraten
99.5 g
Vezels
15.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux